Tuesday, August 9, 2016

Alhamdulillah.. Tambah Sorang Lagi Ahli Baru..


Assalamualaikum.
Dengan ini dihebahkan bahawa kami dah tambah sorang lagi ahli baru dalam kuarge kami..
Jeng jeng jeng... 

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*




Ini lah dia baby baru kami.. Oyen nama dia
Anak kucing ni anak kucing sesat.. malam bila ntah. duk ngiau2 kat bawah tayar kete..
Bila panggil2.. cepat budak ni datang.. manja.. gedik apa semua la.. hahaha
Intai2 gak.. kot adala mak dia sekali.. takde lak.. 
Risau gak takut kena langgar dgn kete ke apa.. terus la wat masuk umah..
Last2 kitorang decide nak bela terus... 
So jadi la si Oyen ni ahli kuarge kami yg baru...
Eh.. eh.. sapa2 yang ingat ahkak tambah anak lagi tu.. tak betul yer.. hahaha

Oyen si oren yang nakal..

suka nauu kacau orang nk iron baju.. dipnjat2nya kaki ahkak.. 

tengok muka nakal dia.. rasa cm nk sekeh jerr.. hahaha

tengah ngendap sebelum nk terkam..

tangan ahkak la yg jadi mangsanyer.. Oyen oo Oyen...


Okeh. Sekian.

Monday, August 8, 2016

Kenduri Kawen Opismate Papa

Haha.. citer semua dah basi dah..
Nak update entry.. makk aii punyala rajin dia.. zero terusss.. haha

Okeh lah.. basi x basi.. asalkan update.. huhu

Wiken bila ntah..
Papa dapat jemputan kawen opismate dia.
So kitorang dengan sukarianya pergi laa..

Rumah opismate papa ni kat area ofis papa jugak..
Area Ara Damansara..? Ntah apa ntah.. ahkak main ikot jerrr... haha

Sampai sana.. dua2 pengantin tengah santapan diraja..
So kitapun santap jugak la.. tp x berapa nak beraja sangat lah..
Nasi dan lauk dia sedap... Musa sampai bertambah 2x.. 
Termasuklah mak dia... hahahhahaah
sebenornya tolong abiskan yg Maryam dn Aesya punya.. ellelelele..coverline lak.. haha

Dua2 pengantin ni semua opismate papa..
Kire dorang kawen satu tmpat kejer laa..
Dah makan..
Dah jumpa pengantin..
Dah bergambar dgn pengantin..
Dah semuanya.. lalu kitorang pun balik membawa perut yang kenyang pulang ke rumah... hahaha

Okeh kita layan gambo jer la..

Otw pergi kenduri.. sempat lagi 3 beranak ni berselfie... haha

masa ni tengah tunggu turn nak bergambor dengan pengantin.. kite selfie dulu... hahaha

anak bujang sulung ai... dah besor dah.. 

Oklah.. snap jgk la gmbar papa.. kang takder gambar dia.. majuk la plak... huhu

eh.. awat gambar ni dulu ni.. ni dalam kete.. semua kekenyangan nak blik rumah tdoooo.. haha

us with the pengantin.. mek Aesya tu dah kenapa.. boring ke?? haha

Papa dan anak bujang dia.. copypaste betul kan?

Ni tak tau nk caption apa.. belasah jer la.. hahaha

okehlah.. itu jer la..
Nnti kita update lagi yer..

Sekian.