Wednesday, February 19, 2014

Adik Sepupu Kawen...

Hari Sabtu minggu lepas.. kitorang kuar umah pepagi
sebab nak attend wedding adik sepupu Papa si Ain
Ya Allah... dah jadi isteri orang dah si Ain nih.
Masa mula-mula kahwin dengan Papa dulu.. 
Rasanya dia duk sekolah menengah lagi...
Alahaai.. kejap jer masa berlalu..

Ain ni anak sulung Acik Ayoi..
So kire first kenduri la.. ramai betul yang datang
Nasi dengan laukpauk pun x sempat petang dah nak abih..
Tapi nasib baik backup ada.. so semua tetamu xder la sampai tak dapat makan.

Macam biasa.. gambo adalah banyok
Tapi banyok2 pun.. xde satu pun gambo ummi
sebab takde sorang pun yang offer nak amikkan gambo ummi...
sedihhhhh sungguhhh rasa.... 
Papa wat donno jer.. manjang duk lepak borak2 dengan sedare mare
Pastu biler nak ajak bergambo sama-sama dengan pengantin..
Macam suusaaaah jer sangat.. geram betul!!

Takper la.. layan jer la gambo mana yang ada...

















Selamat Pengantin Baru Ain dan Fizie..
Akak doakan semoga korang berkekalan hingga ke jannah.. Amin



Okeh.
Sekian.

No comments:

Post a Comment