Monday, January 13, 2014

Jangan Malas Hoi!!

Menci sungguhsss
Perasaan malas ni makin membuak-buak
Sama naik dengan lemak-lemak di badan.. eh, ada kaitan ke?? haha

Tinggal siiikit jer lagi ummi nak EL tadi..
Tapi biler teringatkan ada keje nak kena setel by today..
Sampai jugakla kat ofis nih..
Tapi kalau tengok rupa.. memang sememeh giler aar.. eh bukan sememeh hari2 ker.. kuangkuangkuang

Esok cuti kan..
Esok Maulidur Rasul... hari kelahiran Rasulullah.. Nabi Junjungan Kita..
Aarr.. tadi Kak Sabar baru bagitahu..
Sapa-sapa yang melahirkan anak pada tarikh kelahiran Rasullullah..
Dorang layak untuk beli kambing seekor dengan harga satu Ringgit..
Kak Sabar kata dia dengar dari radio IKIM.. seorang Haji apa x ingat nama
ada ladang kambing.. mahu bersedekah..
Okeh.. lepas ni.. kepada sapa-sapa yang berminat..
boleh la plan betul2.. biar bersalin ngam2 jatuh hari Maulidur Rasul..
Ummi xlah kot.. kilang dah tutup.. kuota dah penuh... huahahahha

hmmm.. apalagi nak citer ekk
ooo.. haaa
hari minggu xde ke mana
ummi terajin pulak masuk dapur..
ummi buat roti burger dan burger homemade..
giler punya lama.. nak tengah malam baru siap..
ni kes tepung nak buat roti tu la.. pesal x naik2..
last2 uli lagi sekali... tambah yis maurippan tu..  baru la menjadik.. huhu
peringatan: lepas ni x yah beli iburoti brand lain kecuali maurippan!!

okehlah.. malas nk cite lg la..
haiss.. biler la malas ni ilang ekk...
kita layan gmbo jer la..


tengah tunggu van sekolah datang amik.. pagi jumaat..

masa ni elok lagi buleh senyum.. pahtu van datang.. melalak takmo naik.. kalau naik nak ummi naik sekali.. apahal??

ni ler homemade burger tengah2 malam buta.. yang ada cheese tu papa punya..
aktiviti pagi ahad.. 

sikenit tu nak jugakkkkkkk join!!

aktiviti malam hari... camwhore bersama ummi..

si sepet dan si bulat..



okeh. sekian.





No comments:

Post a Comment