Monday, October 21, 2013

Raya Haji Hari Tu...

Tengok tu.. raya haji dah lepas lama dah..
Baru terhegeh-hegeh nak ngupdate... malas punya pasal la nih..
Tapi takper... better late then never.. chesss.. spikang londong la pulak.. hahhaha

Raya haji tahun ni..
Raya kat umah Nenek Papa jer kat Kg. Baru

Pergi pun dah petang-petang kot
Sebab belah paginya lepas solat raya, papa tolong lapah daging korban kat masjid
Dah zohor budak-budak lak tido.. alih-alih lepas asar baru gerak pi umah Nenek..

Adeh.. malasnyer nak citer... kite tempek gabo sudah lah yer.. hehe

 sebelum kuar.. kita posing duluuuu....


 konon-konon seksi ler tu ekk....


 mmwahhh!! flying kiss untuk korang dari Cik Mek Mayam...


 ummi pun nak interframe jugakkk..


 haishh.. dua beranak nih.. tak abih2 lagi ke.. hahaha


 Abg Iche pun nak jugak... aik.. ummi nampak mata jer??


 okeh.. semua nampak.. eh, Kak Yam dah kenapa senyum sampai cam tu???


 Aesya baru bangun tido.. sedar-sedar dah dalam keter...


 budak mata petai masih kebingungan... ekkekeke


 ello.. dik, naper tu??


nak gi aner ni ummi??? haiih.. sepuluh kali tanya spuluh kali nak kena jawab...
 Aesya berjubah di hari raya haji.. jangan tak tau.. baper kali dok tergolek dok sebab duk terpijak kain sendiri.. hahhahah


 haaa.. watper tu.. kang Cik Semah marah kang...


 suka nor dorang ni dengan PakCu Aiman...


 dah start la tu nak meng'explore..


 haipppp!! jangan bukak.. kang Cik Semah marah kang...


suka dia dapat ukur tapak kat umah Nyang ekkk..


Elelellele... finally dapat jgk snap gambo dia senyum dpan camera.. kalau idak asyik la tak duk diam.. hehehe



OKehlah... tu jer.. sekian. Bye.

1 comment:

  1. salam perkenalan dari ida
    jemput singgah blog ida ye
    umielman.blogspot.com

    ReplyDelete