Monday, April 22, 2013

TokMa dah balik Tranungggg....

Yupp...
TokMa kesayangan kitorang dah balik Tranung balik doh...
Rindulaa kitorang lepas nih.. huhuhu

TokMa balik hari Sabtu flight pukul 2.40 petang
Ammara dgn Ummi and Ayoh dia ler pi duk tunggu TokMa kat airport sana..

Malam sebelum tu,
Bowok TokMa gi makang ayam terpenyet.. kat Ayam Penyet Putrajaya
TokMa nak kenal lagu mana gop ayam hok kena penyet tu.. hahahaha

Okehlah..
Malas nok citer bnyok-banyok..
biar gambor hok ghoyat semerrr...


TokMa tengah test air cendol soya.. boleh la katanyer
TokMa order Bebek apa ntah.. dia ingat ayam.. rupenyer itik.. huhuhu..



Haii.. bukan senang nak suwuh budak2 tu duk bebaik camni..
Umpan tu weh.. umpannn....
Tapi masalahnya terlampau taksub dengan umpan sangat.. sampai makan pun xmoh jamah.. hadoooiii!!



Takde mender yang x pedas..
Last-last bagi timun ni kat Aesya.. huhu



Timun pun timun laaa.. cedap jugeerrr.. hehehe



Kakak Maryam kejaaap jer baiknyer
Lepas dah kecahkan meja..
Haa.. tak reti diam la dia.. lari sana sini
Amik gambo pun x leh nk duk diam..


Abang Iche dah kenaper??
Sakit kepaler ker??? huhuhu


Tiga beradik..
Kalau tengah baik.. memang sejuuk jer mata nengok..
Tapi kalau gadoh.. ya ampunnnnnn!!


Sayang kamu banyak-banyak!
Jadi anak-anak yang baik yerrr..


Lepas makan..
Jalan-jalan sat bagi turun nasik.. huhuhu



Abg Iche dengan Maryam..
Tengah ngukur tapak.. huhuhu


Bergambo sebelum balikk..
Papa nampak sangat mithali dalam gamba ni.. hahaha

 

Ummi dengan TokMa
Cubaan pertama.. TokMa senyum kat sapa tuu??


Haishh... papa ni, ummi tak ready lagi laaa
Tapi TokMa dah cantik dah senyum.. huhuhu


Ayyaa!!
TokMa dengan Aesya tengok apa plak tuu..
Ummi dah okeh dah nih.. huhuhu..


Akhirnyaaa.. dapat jugak gambar yang semengah.. hahaha


Keesokkan harinya.. kat KLIA
Anak-anak saper la nih.. siap bersila duk tengok orang wrapped barang.. huhuhu


Akhirnya dapat jugak gambar satu family..
Tudung senget pun senget laa.. ada apa hal?? ekekekke


Ini aktiviti hari Ahad..
Papa duk buli si Aesya sebab asyik jerit-jerit.. huhuhu


Sempat lagi abg Iche interframe ekk..
Peace yoooo!!


Aesya dah start nak marah dah time ni..
Lantak korang la weh.. malas ummi nak campur..  hahahah




No comments:

Post a Comment