Wednesday, April 3, 2013

Selepas 16 Tahun...

Seriusss...
Macam tak percaya tauu...
After 16 years terpisah.. tanpa khabar berita..
Tup2.. minggu lepas ummi jumpa balik dengan xclassmate ummi masa sekolah menengah dulu...

Jumpa plak tempat yang x disangka2..
Kat Seoul Garden ko.. hahahaha
Ummi mmg tak pernah sampai lagi kat situ.. baru hari tu la jejak kaki kat sana
Lunch together-gether dengan Kak Saba.. ofismate ummi

Mula2 ummi nampak laki dia.. aka balak dia masa sekolah dulu la
Rasa macam kenal jer..
Pastu nampak dia plak tengah pepilih makanan..
Ummi tengok dia atas bawah.. atas bawah..
Sekali dia pusing tengok ummi balik..
Dan-dan tu kitorg menjerit sakan.. hahahaha..!!!
Dan-dan tu jugak abih dah slang Key Ell.. tubik sumer slang Tengganu kiter.. huhuhu

Ya Allah.. memang tak sangka sangat2.. boleh jumpa dia..
Jenuh la ummi duk mencari dia selama nih.. kat fb la.. apa laa
Dia pun sama mencari gak..

Tapi sayang sangat tak boleh nak borak lama
Sebab masing-masing datang lain partner..
Ummi lak nanti nak masuk keje balik..
So dah tukar2 no. tepon..
Kitorang janji akan plan baaaaeeek pnya untuk jumpa balik.. huhu


Masing-masing tak ready lagi..
Dengan Mimi rambut serabai katanyer.. aku tengok elok  jerr.. hehe



Cubaan pertama..
Macam tak okeh jerr.. Ummi macam apa ntah.. hahaha



Okeh.. ni niceee..
Weh.. Mimi Suliana Sulaiman.. aku rindu sama kamu.. 
Nanti kite datim betul2 yerr....!!





1 comment:

  1. seronok kan jumpa member lama.
    belas tahun tu..
    ada kawan yg kita suka jumpa dia
    ada kawan yg kita tak nak jumpa..gagagaga

    ReplyDelete