Thursday, February 21, 2013

Perihal Isa Mahdi


Semalam lepas dah solat Isya..
Lepak-lepak depan tibi dengan budak-budak
Eh, dengan Isa dan Maryam jer
Musa buat homework kat dalam bilik..
Aesya tido dah..

Ummi: Ce.. mana remote?

Isa:  Nak buat per... Ice tengah tengok citer ni.. tak yah lahh...

Ummi:  Alaa.. Ice dari petang tadi tengok kartun.. bagi la ummi tengok lak..
         
Isa: Alaaa.. (sambil bagi remote yang dia sorok bawah seat dia.. )
      Ni mesti nak tngok channel 393 tu la tu... tau daaahh..
      Apa la ummi ni, suka sangat tengok cite korea..
      Ummi ni orang korea ker?
      Ummi faham ke org korea cakap?
      Tak abih-abih tengok cite korea.. apa nak jadi ntahhh dengan ummi nih...
     (sambil berlalu pergi ke bilik abang dia....)

Ummi:  &%^*))**^%.. kuang asam punya anak...! Hahahahaah


Ini ler budak yang berceramah kat ummi tu... huhuhu


1 comment: