Friday, February 15, 2013

Misi Mencari Remote & Hantar Bibik Cuti kat Serdang

Waaah.. tetiap hari update.. caya lah ummi.... Haha
Alaa, ni tengah rajin.. layan jer la kan.. ekekek

Okeh, hari tu kuar gi Alamanda mencari Remote tak berjaya 
So ni kuar lagi sambung misi mencari mender alah tu
Kali ni pegi sampai Jusco Equine Park nuu..
Sebab nanti dekat sikit nak hantar Bibik budak2 ni balik Serdang..
Bibik dorang nak cuti.. so bagi jer la.. sian jugok kan.. 
asyik ler ngadap perangai budok2 nih.. mau tensen jugak.. 
Ummi ni sementelaah mak budak2.. memang redho jer la kan.. hahahahha


Sebelum kuar.. sementara aircond kete tengah nak sejuk..
Kite bergambo dulu..
Mak aii.. rambut Aesya macam apa ntah..
Kitorg duk gelakkan dia pastu panggil Aesya si burung Belatuk.. haha
Sian Aesya kan... apa la ummi dgn bibik nih..



Ummi dah macam raksasa gorgon dah.. adehhhaii..
Takper.. takper... slow-slow okeh.. hehehe
Banyak lagi masa nak sampai raya... huhuhu



Tiga beradik nih.. macam-macam kesah..
kejap gaduh.. kejap main.. kejap gurau.. 
bingit telinga...



Dorang ni manja sebenornyer
kalau tego cara marah-marah.. memang tak jadi
tapi cuba tego lembut-lembut... cakap sayang-sayang.. laju jer buat apa kita suruh


Kalau baik.. baiiikkk sangat...
Sampai tido pun nak sekatil.. 



Tapi antara Musa dengan Isa..
Isa yang paling rapat dan rajin melayan si Maryam
yang paling suka mengusik si Maryam pun dia la jugak..
Maryam pulak suka nor cari pasal dengan abang-abang dia.. ada jer yang dia sibukkan.. aduhaaii..


Harap-harap korang rapat macam ni la sampai ke besor..
Sama-sama jaga masing-masing



Dua teruna kesayangan ummi...
 tapi selalu buat my blood go upstairs..



Tak tau dah nak cakap apa.. 
dah tak kuasa nak larang dah...
Maryam tengah sibuk duk pusing stereng kete..


Konon-konon macho la tu..
Eh.. mana Cik Yam??



Isa plak tak nampak kat belakang...


Lantak korang la anak-anak oii...

Lepas tu jumpa massage chair ni pulak.. bising suwuh masukkan duit..

amboi abang.. kan main lagi... haha

Maryam tengok jer la dgn bibik yerr.. 

Okeh, tu jer nak citer. Sekian.

p/s Misi mencari Remote adalah berjaya. Yesss!

3 comments:

  1. aihh..suka sgt tgk budak 3 orang tu kawan2..syok ah ade kawan gaduh semuanya hehehe

    pas bersalin sok sy x sure lg nk try herbalife or sd2 hehehehe...jeles ah tgk akak cam makin selim nih

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ena, jangan jeles lagi.. lum slim lagi nih.... huhuhu

      Delete
  2. Herbalife...nutrisi untuk obu dan baby pon dapat melalui susu ibu

    ReplyDelete