Saturday, January 19, 2013

Mari.. Mari.. Murah.. Murah!!

STICKY POST



Eh.. lupa.. ada satu lagi lens sekali dalam tu.. nikkor 50mm


Ada sapa-sapa yang berminat? 
Apa2 boleh tanya ummi  je kat edfa_79@yahoo.com.

Reason kenapa ummi nak jual is..
Ummi sekarang dah tak buat lagi dah job photography...
So daripada duk sekkung dalam lemari.. baik ummi let go, 
Amik camera yang kecit2 buleh masuk dalam hndbag.. lagi bagus kan..

So sapa2 berminat buleh jer contact ummi... nanti ummi bgtau harganya.. 
Tapi memang murah lah... bawah RM4k jerr.. buleh nego2 sampai jadi deal.. hehehe



5 comments:

  1. wahhhhhh awesome... tp shida pon malas nak bawak gabak2 ni..sng guna slim coolpix jer..hehe

    ReplyDelete
  2. simpan je Fa..ke nak upgrade lg?

    ReplyDelete
  3. Shida:
    aku nok jual fikir dari duk sekkung dalam lemari.. baik aku trade in dgn camera hok kecit2 comel2... hahaha

    ReplyDelete
  4. bz ye dah tak ambik job?hehe
    saya pun pakai kamera kecit je
    sumbat dlm hbag,ambik gambo anak2 je pun

    ReplyDelete