Tuesday, January 29, 2013

Kuar Dua2 Dengan Cik Yam.

Citer ni dah lama..
Minggu lepas masa cuti Maulidur Rasul..
Ummi memang dah lama plan nak potong rambut
Sebab rambut asyik la gugur jerr..

Gugur bukannya sikit.. tapi boleh segenggamm ko.. setiap kali mandi..
Nasib rambut ni jenis yang tebal.. dan seperti kata adik stylist hari tu.. x memberi kesan.. Haha
Sungguh tak memberi kesan dik.. kalau dibiarkan, lama-lama botak jugak jadinya..

So lepas tidorkan si Aesya..
Ummi dengan Maryam kuar berdua..
Kitorang shot ke Alamanda

Sebelum masuk ke salon
Ummi kena ada umpan untuk si Maryam ni
Kang dia buat perangai.. rambut ke mana apa kemana..
So singgah farmasi kat sebelah beli gula-gula yang dalam botol tu..

Sesampai salon, tengok org buleh tahan ramai gak la
Adik kat kaunter tu ckp.. kalau nak stylistgirl kena tunggu lama skit..
Tapi kalau stylistboy.. dan-dan tu buleh buat..
So belasah la.. x larat ummi nak menunggu eh..

Ummi potong rambut plus buat treatment untuk dandruff
Dandruff memang masalah problem betul llah..
Tengok betape bermasalahnya dandruff ni.. dahlah masalah, problem lagi.. Haha
Eh.. apa aku merepek nih..

Dekat 2 jam jugak la kat situ
Mula Cik Yam kita tu behave jer..
Pastu dah bosan mula aar.. manjat sini. manjat sana..
Adehh.. xleh nak buat apa la kan...

Lepas siap apa sumer
Kitorg singgah Carrefour kejap
Beli susu Cik Yam dengan jajan untuk abang2 dia.. upah sebab tak ikot.. huhu

masa ni okeh lagi.. syok duk kunyah gummies...


Haa.. masa ni dah start bosan dah... 

Iniler rambut baru I uollls.... lepas ni x yah susah2 duk kaut rambut luruh dalam bilik air lagi.. hahaha


No comments:

Post a Comment