Thursday, October 25, 2012

Sara Aesya... Our Another CikBunga in da house..

Haha... Dah genap sebulan baru ummi terhegeh2 nak update pasal ahli baru dalam keluarga kami....

Punyalah duk ulang alik ke hospital 3-4 kali ingat nak beranak awal... akhirnya tarikh due jugak dia nak keluar... huhu

So... pada 23 September 2012 pukul 12.30 tengahari kat Pusat Bersalin Percint 8, Putrajaya...maka lahirlah seorang bayi perempuan seberat 3.34kg yang diberi nama 

SARA AESYA SHAHRUL NIZAM....


Alhamdulillah... Dipermudahkan proses bersalinnya..
Masuk labor room pukul 10.30 pagi.... pukul 12.30 tghari dah selamat bersalin
Tapi sakit still x boleh nak kata apalah..  memang sakit setengah mati!
Habis tangan Papa berbekas penangan dek cengkaman kuku ummi menahan sakit..

Jadi kesimpulannya..
Cukuplah dengan dua pasang..
Bolehlah ummi tutup kilang lepas ni... Huhuhuhu
Masih duk pikir lepas ni nak pakai apa..implan ke atau IUD?

Okehlah.
Mata dah ngantuk.. Next entry ummi citer lagi

4 comments:

  1. salam sis

    Alhamdulillah..patut sunyi sepi MIM kali ni..
    lps ni kna state nma MIMS lak...hihihi
    selamat datang ke dua hye lil Sara Aesya..
    selamat berpantang ke dah hbis pantang...

    huhuhu..update selalu

    ReplyDelete
  2. Tahniah.. Sama jugak nie, tgh fikir nak guna implan or IUD.. Implan ni horman jugak, takut tak serasi :(

    ReplyDelete
  3. tahniah atas kelahiran org baru ;)
    2 pasang,oklah tu..
    saya juga yang belum cukup koata.
    1 boy,2 girl..en suami dah bisik2 nak 1 lagi.alahai...

    ReplyDelete
  4. AS Salam. Tahniah awak dah 2 pasang dah.. Tak yah susah gn iplan/IUD lah.. makan ja Alfalfa shaklee/vitamin E.. vitamin E utk kecantikan n ianya dapat menghalang ketulan/benjolan2.. Alfalfa pun sama.. Klu nak makan ja jamu apa2... Colagen tak blh, cos mengeringkan air susu... Selamat berpanta ng ya... Tahniah sekali lagi...

    ReplyDelete