Thursday, August 16, 2012

Salam Aidilfitri




Ya Allah... kejapnyer dah nak abih ramadan dah..
Lagi 4 hari.. daaah raya dah...

Tahun ni ummi n Co. beraya kat KL jer..
Nanti pepagi raya tu.. kitorang pegi la umah Mama (mertua ummi) kat Keramat
Sebab rasanya macam dah tak larat dah nak travel jejauh balik Terengganu
karang dibuatnya nak beranak tengah-tengah hiway tu.. haru biru la pulak kang.. hahahaha

Even tak kemana dan tak balik kampung..
Cuti tetaaap cuti wehh... hahahahaha
Ummi start cuti esok sampai la minggu depan.. kire Isnin minggu lepas raya la masuk..

Jadi hari ni last day kerja kan..
so ummi nak amik kesempatan untuk mengucapkan 
SELAMAT MENYAMBUT SATU SYAWAL
Maaf zahir dan Batin

Kepada yang nak balik kampung tu..
Berhati-hati di jalan raya yerr...
Bawak banyak-banyak bersabar ... nak-nak nanti mesti jammed

So sapa-sapa yang ada kt KL nih...
boleh la jemput datang beraya kat umah...
eh, jemput la kita jugak pegi umah korang... hehehehe

okeh bubbyee......

No comments:

Post a Comment