Wednesday, August 8, 2012

Perihal Si Kecit yang cinonettt...

Waaah.. giler lama baru nak hapdet pasal budak kecit 
yang suka duk nendang2 
kat dalam perut ummi dia nih...

Ummi buat 4D scan ni masa 7 bulan hari tu..
Sajer jer la nk buat. nak confirm gender.. hehehehe
dan Insyallah... budak kecit ni nanti satu geng la dengan Cik Yam kita tu...

Sekarang ni budak kecit ni dah 8 bulan lebih dah..
Aktifnya mak aaaiii.. ummi sampai nak terkencing2 penangan dianyer akrobatik.. huhuhu

Alhamdulillah.. budak kecit ni pun x banyak ragam bila ummi start poser
Cuma biler time dekat-dekat nak berbukak poser tu.. 
melompat-lompat kat dalam.. x sabar nak berbukak ek cayam... hehehehe

Barang-barang budak kecit ni pun dah setel dah semua..
Tinggal nak topup seket2 jer laa lagi..
Hmm.. tak pasal-pasal ummi nak kena beli lagi barang-barang baby..
konon-konon Cik Yam lah penutup... ummi dah sedekah baju-baju apa sumer kat kenkawan
sekali ada lagi budak kecit cinonet nih... 
alhamdulillah, rezeki Allah nak bagi kan..

Tgk pada gambar nye nih.. buleh tahan tembam jugak budak kecit nih..
mau-mau berat dia nanti sama berat dengan kak Cik Yam dia nih...
Ummi tak kesah, asal budak kecit ni sihat sudah...

Bila pikir pasal nak bersalin nih...
Haaii.. mcm takut pun ada jugak... huhuhu walaupun dah beranak tiga dah..
Yerlah.. sakit nak beranak tuuu... sakit weiiii..
Mudah2han dipermudahkanlah hendaknya nanti.. Amin

Ikotkan ummi due lepas raya.. sebulan lagi la kirenya..
tapi mmber2 yang tengok ummi ni
semua kata.. haaaii.. macam x lama jer lagi.. 
huhuhu...
rap-harap sempat la raya yer... ekekekkekekk

2 comments:

  1. seronok bila igt balik kena tendang ngan kaki kecil tu.aku penah kena tendang sampai terduduk kat kerusi.rupanya hero ;)


    moga selamat ye

    ReplyDelete
  2. comei nya dh nampak scan...mia pun mcm tu gak situasi dlm 9 bulan berpuasa ni..petang je nak berbuka menendang kuat

    ReplyDelete