Monday, July 23, 2012

Cik Mek Maryam

Salam Semua.... 
 Haa.. camner poser? Harap2 okeh la yerr... 
 Ummi dua hari poser.. memang kat rumah.. so bantai jer tido.. 
Bangun-bangun pun time nak sediakan juadah berbuka.. 
so takde la terasa sangat.. Hari ni pestime poser kat ofis.. so far so good.. harap2 baby pun camtu gak ler..
 Okeh lah, malas nk citer... 
 Mesti lama x dgr citer si mek maryam tu kan.. haaa, ni dia video dia..
 banyak mulut kang main... x larat nk melayan.. hahahahah




Friday, July 20, 2012

Selamat Menyambut Ramadhan...

Assalamualaikum. 

Lahaiii.... pejam celik.. pejam celik... dah start poser balik dah.... cepat nor masa berlalu kan... 

Di kesempatan ini, ummi sekeluarga ingin mengucapkan Selamat Menyambut Ketibaan Ramadhan yang penuh keberkatan ini... semoga kita pun turut mendapat keberkatannya... Aminnnnnnnnn 

Selamat Berpuasa semuaaa....

Monday, July 2, 2012

Tiga Beradik...

Cubaan Yang Kedua...

Testing...

Ish.. susah jgk nak post blog pakai mende alah ni. Hmm, mmg kalau pakai mender ni... gambo xleh nak post ek?




Sent from my iPad

Jenguk Kejap Jerr...

Salam... Pergh.... Giler banyak sawang kt blog ummi ni. Punyala lama x hapdet.

Ummi, Papa dan anak2 sihat-sihat selalu.. Cuma lately ummi cepat mengah kalau apa2.

Almaklumlah dah masuk 7 bulan kan..

Okehlah.. nanti2 ummi citer lagi..nak tdo la plak.. Esok kije.