Tuesday, October 25, 2011

Tengah Keboringan...

Ummi sekarang kat ofis.
Keseorangan.

Geng-geng ofis semua pegi dengar ceramah ketrampilan kat Pentadbiran sana nuu..
Ummi patutnya ikot jugak sebab nama ada juga.. tapi kalau pegi sumer kan... sapa lak nak tunggu ofis.
So tinggallah ummi sorang-sorang kat ofis.

Bos ummi sepanjang minggu ni.. berkursus di PD
So alhamdulillah... sepanjang minggu ni juga lah ummi dapat balik ontime pukul 5. hehehe

Pejam celik.. pejam celik
Dah sebulan dah ummi keje bawah Dekan baru nih..
So far.. ummi boleh get along dengan dia..
Prof. pun okeh jer orang nya.. as long as keje siap... so dia tak der masalah pepe..

Oh.. sana sini orang duk citer pasal nak naik gaji..
Tahun depan kot.. entah la.. katanya nak kena sign skim baru dulu.. baru leh naik gaji..
Pada ummi.. ummi ikot jer lah.. tapi bab pencen sampai 60 tu.. hmm.. tak tau la nak cakap
Mungkin ummi sign tapi ummi amik opsyen bersara awal 56 kot.. ntah la.. tengok la macam mana...

Alamakkk... boringnyer duk ofis ni sorang-sorang!
Tak tau nak buat apa dah...

Okeh lah.. ummi nak gi pejabat sebelah.. kot2 ada jugak yang senasib kena tinggal sensorang.. hahahah...

No comments:

Post a Comment