Monday, August 8, 2011

Nak Bagi Tau jer punn..

Waah.. giler awal ummi update blog hari nih.


Bukan per.. kejap lagi ummi akan bertolak ke Seremban.  Ummi kena join bengkel Hala Tuju kat sana.  Ummi kat sana 3 hari.  Tapi ummi tak bermalam. Ummi balik hari.  Kesian kat Maryam malam-malam nak nenen. Ummi berulang sana dengan Naza jabatan.  Mula-mula ingat nak kena drive sendiri tapi dah ada kemudahan transport.. guna jer la kan. Jimat duit. Hehe.  Ummi dengan few yang lain la.. bukannya sorang.  Gila ko sorang.. ingat ummi ni dekan.. ada orang nak antar jemput. Haha.

Eh.. sepatutnya ummi kena hapdet pasal berat ummi hari ni kan.  Tu la, tadi dah timbang dah.  Dah amik gambo dah pun.  Buleh pulak tertinggal nak kuarkan memory stick dari Nikon tu. Hampes tul lah.

Alhamdulillah..  berat nampak nya bergerak turun lagi.  Hari ni ummi timbang.. berat ummi dah 66.9kg.  Cukup memberangsangkan.  Takper.. memalam karang takder pepe.. ummi update masukkan gambar timbang pagi tadik.

Okehlah.  Nak pegi dahhh... byeee

1 comment:

  1. wah selamat berkursus yek....
    giler kentang turun turun berat badan..mmg bju tu kakpa kene ejas la...sbb marin sy g rmh k.yah tgk bju k.pa yg dh siap sepasang tu mcm besar jer..hihihih..

    ReplyDelete