Thursday, August 4, 2011

Hot Mummy ke..???

Yer la hot..  hot ke haper.. macam nak kena penampor ada ler.. hahaha

Haa.. nak citer nih.  Pagi semalam kat ofis.. suspen kejap ummi. Ntah barang apa.. tak tahu la.. baru sampai untuk ummi.  Nak kata ada shopping online..takder la pulak.  Cek-cek tengok.. rupanya Tshirt Blogger untuk M.I.M yang sampai.  Pergh.. lama sungguh.. patut lah tak ingat.. hehe

Terima kasih bebanyak lah kepada Dayu dan Onniey. Dorang berdua la yang berkerja keras dalam menguruskan tempahan hinggalah ke penghantaran.  Walaupun ada masalah.. tapi korang cekap handling semua tu.  Caya la korang.. Next batch, jangan lupa ummi yer. Hehe

Balik jer rumah.. ummi suruh la tiga-tiga askar ummi tu mandi. Lepas tu terus sarung tshirt tu.  Waa.. cool giler nampak dorang bile pakai baju tu.  Even baju-baju tu macam ngam-ngam jer dengan badan dorang.. tapi takper lah.. atleast dapat la jugak pakai walau sekejap...

Mood memasing tengah okeh.. ummi apa lagi.. terus capai Nikon ummi.   Shoot sakan la.  Sampai ler dorang naik bosan. Hahaha.

Eh.. jom la layan gambar trio M.I.M posing dengan baju baru dorang.... harap jangan ada yang termuntah dah ler yer.. hehe


Model tak berbayar yang pertama.. Musa Amri


masih model yang sama.. tapi dari sudut belakang.. tak nampak nama tu..? hehehe


Isa Mahdi.. juga model tak berbayar yang turut serta setelah dikejong diminta oleh ummi


Isa.. dari sudut belakang.. eh.. bukan tahanan ISA yerr....


ini pula model yang termahal.. sebab nak kena bayar upah nenen dulu.. baru mood nak posing ada.. hahaha

sila baca nama betul-betul yer...


konon hensem ler tu... 


ni anak korea mana yang tersesat nih weh.. hahaha


mentang-mentang baru dapat kaki.. asyiiiiik ler nak berjalan.. sombong sungguh.. pegang tak bagi tuu..


bestfriend forever .. tapi kenkadang tu kalau dah bergadoh.. memang tak hengat!!


ecececeh... control macho ek?


abg Musa control cool.. tapi abg Isa.. ko aper hal???

ni posing malu-malu bulu kucing namanya.. hahaha


aaaar.. nak upah!!!


faveret port.. depan tv ler.. mana lagi..


cantek jer.. tapi tak tau.. tak sampai dua saat.. haru biru jadinya...


okeh.. bukak channel kartun.. diam balik sekejap..


hah.. pastu... dah tak leh nak wat per dah.. dah tak makan saman dah cakap pepe pun.. hehe


woit.. abg.. besor-besor pun isap jari ker? ilang macho..


mamat poyo... asyik ler bising nak bertekak dengan bibik ajer.. suka nor carik pasal dengan bibik ekk..


ada nyanyi-nyanyi kat tv.... layan kejap


ello!! nak upah..!! upah mana.. penat dah tauuu..!!


ooh..  kejap lagi ek upahnya.. okeh.. Eh, abg Isa persal terjelir tu?


nama saya Maryam Zulfa.. saya suka nenen dan juga mengira baper tapak dah saya berjalan.. hehehe


betullah orang cakap.. abg Musa memang sebijik copypaste Papa dia.. hehehe


eh.. nampak pulak lesung pipit si Isa nih... ikot Papa dia la tu.. ummi nyer lesung batu ada ler.. hahaha


alahaii.. geram  sungguh tengok muka nakal dia nih.. ada ler akal dia nak buat per tu.. hehehe


haaa... nak start  la tu...  nak buat apa tu...


haaa.. kan dah cakap!!! pitam%#$%^



Dayu

7 comments:

  1. comel2 semua nak kak ima. jeles sungguh taw!! hehe

    ReplyDelete
  2. Ena:
    alhamdulillah... mekaseh.. alaa.. jgn tertipu dgn kecomelan dorang.. Ena tak tau cmner pe'el sensorang.... pitam! hehhee

    Haris Zuhaina:
    Insyallah.. katanya ada nak buat untuk second batch.. dont miss it.. huhu

    ReplyDelete
  3. sangat cantik ler Tshirt tuh...
    tapi paling best aksi askar2 tuh...
    terbaek!!!
    yang paling hot sudah tentu aksi model termahal tuh... gerammmmmmmmm.

    ReplyDelete
  4. Momma Mia:
    memang cantek kan.. credit pd yang design.. Yaya kot nama dia..

    model termahal semakin melasak skrg.. nak pitam melayan.. hahaha

    ReplyDelete
  5. comel sungguh kurniaan Allah :-)
    beruntung awak

    ReplyDelete
  6. mama Irfa:

    alhamdulillah... syukur yang tak terhingga atas kurnianNya..

    ReplyDelete