Monday, August 15, 2011

Heppy Besdayyy Papa..

Yupp!
Hari ini ialah birthday Papa yang ke 37.

Semalam Papa keluar pegi mamak. Balik tak tau pukul berapa. Ummi lak time tu dah jam pukul 11.40malam.. dah ngantuk sangat. Last-last ummi call jer papa wish 'happy birthday' in advance 20 minit. Hehe. Macam tak terbangun jer kalau nak tunggu wish tepat-tepat jam 12 malam.

Ummi, abam Musa.. abam Isa dan Cik Mek Mayam.. wish Papa 'A very happy birthday to you.  Semalam yo yo jer.. duk praktis nak nyanyi lagu 'Hepi Besday to Papa'.. last-last semua dah terbungkang tido. Hahaha.  Takper.. petang karang kita nyanyi untuk Papa yerr..

Ummi dan anak-anak doakan Papa sihat-sihat selalu.. panjang umur dan dimurahkan rezeki yang melimpah ruah.  Ummi doakan segala apa yang Papa tengah usahakan sekarang ni dipermudahkan oleh Allah. Amin.

Tak sempat nak beli apa-apa present untuk Papa.  Tak cukup budget pun yer jugak. Hehe.  Tapi takper, petang karang.. kita pi bukak poser kat luar yerr.. celebrate birthday Papa.  Ummi banjerrr.

Ummi.. abam Musa.. abam Isa dan Mayam.. love you veryyyyy the muchhhyyyy!! Mwaaaahhhh!!!

Besday Boy for today.. boy ker lagi.. hahahaha


notakaki:  patutnya kena hapdet timbang berat hari ni.. tapi mandangkan berat ummi dalam minggu lepas kejap naik. kejap turun.. pastu pagi tadi statik kat 66.9kg.. hmm... tak yah ler amik gambo bagaii.. haha.








2 comments:

  1. HEPI BESDAY BUAT SUAMI KAK PA.. SAPE NME EK..LUPA LA..HIHIHI..

    AIK XBERGERAK KER BERAT BADAN TU???

    ReplyDelete
  2. As Salam.
    Uban byk nya... padahal br 37... Dah cam dato'-dato' pun ada...
    To mummy:Selamat Kuaq RM... ;)

    ReplyDelete