Monday, July 25, 2011

Sakitnya Hati aku!!!!!!

Datang-datang ofis tadi berkobar-kobar semangat nak kerja.
Yer lah. Hari ni kan dah 25hb.  Hari gaji.

Semangat nak berblog pun yer jugak.  Banyak nak update citer kat blog.  Tapi bila jadi macam ni.  Memang takder mood langsung!!

Alih-alih check kat akaun maybank2u.. sekali gaji tak masuk lagi. Uiih.. luruh jantung kejap.  Terus call unit gaji Bendahari.  Rupanya bukan ummi sorang yang problem macam nih.  Staf yang gaji dia credit ke Maybank sumer tak masuk lagi.  Ada problem kat bank. Officer tu kata mungkin dalam tengahari setel kot.  Okeh lah.

Tapi ni check lagi.  Still takder.  Call balik officer unit Gaji nih.  Dia pun baru balik dari Maybank.  Katanya biasa la orang bank nih.  Ada jer la alasan nya.  Tapi officer ni cakap dia dah tegaskan supaya semua kena setel by today jugak.  Hmmm. Kita tengok la macam mana.  Sama-sama la berdoa agar semua okeh dalam masa yang terdekat.

Hishhh. ikotkan hati memang sakit hati!!  Banyak nak kena setel bil apa semua.  Yuran sekolah Musa & Isa lagi apa semua. Aduh.. bengongnya Maybank!!  Lepas ni ummi xmoh dah masuk gaji kat Maybank.  Balik pada CIMB lah!

1 comment:

  1. same goes to me today at bank islam user..
    huhu..
    pkl 1 tadi bru release account.
    tak pernh2 jdi jugak..

    ReplyDelete