Monday, July 25, 2011

Majulah Sukan Untuk Negara.. chewaah

Pagi tu bangun lewat memasing.  Dah dekat pukul 7 baru sedor.  Bibik tolong siapkan budak-budak.  Musa sempat jugak la berdrama pagi tu.  Lepas dah kena marah dengan ummi baru nak pegi mandi.

Cik Mek Maryam tak sempat mandi.  Lagipun kesian kat dia. Awal sangat.  Sudahnya tukor pampers dengan baju jer. Hehe

7.40 macam tu kot kitorang sampai kat padang Presint 9.  Nasib tak mula lagi.  Dah hantar Musa dengan Isa dekat teacher dorang, kitorang carik tempat nak landing pulak.  Tak sangka pulak, si Ayu ex-coursemate ummi masa UiTM Dungun dulu pun ada gak.  Anak dia si Faris sekolah Smart Reader gak tapi presint 15.  Yang kelakar nya, ummi dengan ayu siap main sekali game yang sekolah buat.  Dapat juara lak tuh. hahaha

Papa pun main.  Acara ayah dengan anak.  Dapat lah naib johan. Huhu.

Lepas jer abih game Musa dengan Isa kitorang tak tunggu lama. Terus balik sebab lepas tu nak kena gi Kajang lak. Ada birthday party. Nanti next entry ummi citer.

Okehlah malas nak citer pepanjang.  Layan jer la gambonyer.



Photobucket
Musa dengan Isa baru-baru sampai.

Photobucket
 Peace yo!!

Photobucket
Musa dengan Isa duk bawah khemah ni ler kumpul dengan bebudak lain

Photobucket
chewaah. Ummi dengan auntie Ayu duk menayang medal memasing menang juara. Hahaha


Photobucket
Nampak tak si Isa belakang sekali tu. Kang main lagi serius. Haha

Photobucket
Isa dengan medal dia. Dapat naib johan. Okeh la tu kan. Hehe

Photobucket
Papa dengan Musa tengah tunggu acara bermula kat padang.

Photobucket
Waah.. Papa tengah bagi kata-kata semangat ker ?

Photobucket
Musa tengah terima medal.  Kang main kemewet lagi senyum.

Photobucket
Turn papa lak terima cenderamata naib johan.  Kontrol macho nampak. Haha

Photobucket
Anak beranak yang menang hari tu.


Notakaki:  Ingat nak donlod video game yang dorang dan ummi main.  Tapi berat ler pulak.  Takper ler. Nanti ler ummi edit2 dulu. Next entry bila okeh ummi donlod.











No comments:

Post a Comment