Monday, July 25, 2011

Let's Partaaayyyy!!

Lepas jer balik dari sports day Musa dengan Isa, ummi suwuh dorang pi siap-siap untuk ke birthday party lak.

Cik Puan Tiara dengan baik hatinya menjemput kitorang anak beranak ke birthday party anak kesayangan dia si Ayra. Dah tiga tahun dah si Ayra. Rasa cam baru lagi duk pegi shot gambar si Ayra ni cukur jambul hari tu. Hehe. Makan-makan ni buat kat McDonalds Saujana Prima.

Tak pernah sampai lagi sana. Apalagi, GPS la. Papa lak tak ikot. Penat sangat mengalaahkan bebudak tu. Padahal mainnya tak ler mana pun. Haha

Kitorang sampai sana pun dah lambat. Birthday girl dah siap potong kek dah. Takper la janji sampai kan. Birthday girl sangat comel. Maknya birthday girl pun comel jugak. Vogue lagi. Maintain jer slim. Hehe

Okehlah. Malas nak citer panjang jugak. Layan jer la gambo yer.

Photobucket
maryam dengan ummi

Photobucket
comotnya. Anak sapa la nih. hahaha

Photobucket
emm.. cedapnyer makan eskrem

Photobucket
maryam with auntie Tiara yang vogue

Photobucket
alamak.. besday girl terpejam la plak. Gambo ummi sebelah tu.. buat-buat tk nampak ler yer. hahaha

notakaki: musa dengan isa takder dalam gambar pasal sibuk duk main kat playground sebelah. Anyway thanks a million to Cik Puan Tiara sebab jemput kita. Lenkali sila lah jemput lagi yer. Hehe




No comments:

Post a Comment