Tuesday, July 12, 2011

Kemusykilan melanda di hati. (Perihal EBM)

Baru jer balik dari ngepam.
Alhamdulillah.  Dapat lah sebotol session pagi nih.  Tapi yang peliknya sebotol tu dapat dari sebelah kanan jer.  Belah kiri takat dapat 1oz jer. 

Dah double pumping dah tu.  Kenape ek? Ke pump sebelah kiri rosak?  Tapi ummi selalu tukar-tukar.  Bila tang kanan. Okeh jer.

Ke Cik B belah kiri yang bermasalah?  Experts selalu kata.  Selalu susukan baby untuk stimulatekan ransangan.  Hmm.  Memang kat rumah ummi banyak bagi belah kiri kat Maryam.  Tapi tu la.  Tak der perubahan pepe pun.

Tapi tak per lah.  Atleast masih ada susu kan.  Tu pun kena bersyukur sangat-sangat.

Oh ye.  Ummi hari ni dah semalam start poser balik.  Insyallah, adalah lagi 5 hari untuk dihabiskan.  Niat di hati ummi nak poser straight sampai Ahad ni la.  Tengok la macam mana.  15th dengan 16th ummi ada job.  Tengok lah larat ke tidak nak poser time amik shot.  Insyallah boleh kot. Hehe


No comments:

Post a Comment