Monday, July 4, 2011

Eh.. eh.. 'dia' ni.. datang lagi rupanyer...

Hohoho.  Sapa tu?
Jeng.. jeng.. jeng..

'Kawan baik' ummi selama ini yang menghilang.. tetiba hari sabtu hari tu muncul kembali.
Kelam kelibut ummi sekejap.  Yer la, dah lama tak ketemu.

10 bulan 3 minggu 'dia' tinggalkan ummi
Ingatkan lepas raya nanti lah 'dia' nak datang pun.
Atleast boleh la nak puasa penuh kan..

Cakap pasal puasa, nasib baik tinggal lagi 7 hari
Kalau tak, memang tak sempat nak berganti ler gamaknyer..

Okehlah, Cik P
Cepat-cepatlah habis yer.  Ummi nak kena ganti puasa sebelum ramadan tiba nih.
Eh, Cik P, pesal datang kali ni siap pakej lagi ek?  Ingatkan time anak dara jer nak merasa sakit senggugut.  Sekarang ni dah start balik dah. Adehhh.

Okeh, ummi nak gi pam susu.  Patutler susu merundum.  Cik P nak datang menjengah rupanyer.




2 comments:

  1. kak, same ar kite
    dlu ms bujang, ingtkan lepas branak xde dh sggugut,
    tp silap..hahaha
    tp org ckp klu dh biase kene sgugut,
    sakit nk branak xde la teruk sgt
    sbb kite dh biase dgn rase sakit ala2 gtu, ye ker? huhu

    ReplyDelete
  2. Na:
    tu la. masa lepas beranak musa dgn isa hari tu.. xder lak sngugut ni.
    alih2 beranak maryam ni ada lak sakitnya.

    pasal sakit beranak tu mngkin jgk la. sbb dah selalu teruk kena snggugut.. biler datang sakit beranak tu rasa cam dah biasa tp still la rasa sakit.. huhu

    ReplyDelete