Monday, July 18, 2011

Blur Pagi Isnin.

Sampai-sampai jer ofis, ummi cam blur sket. Haha
Sebenarnya ummi dah siapkan awal-awal lagi sebelum cuti hari jumaat hari tu.  Tup-tup pagi tadi dapat tahu ada masalah la pulak.

Kesnya pasal transport bos ummi nak ke putrajaya pagi ni.  Ummi memang dah book awal2 lagi.  Alih-alih clash dengan booking orang lain. Masalahnya pergi boleh hantar tapi balik tak boleh amik.  Padahal ummi dah isi borang dah pun.  Okeh, takper. Cari alternatif lain.  Cari driver sorang lagi.. confirm available masa tu tapi...  eh.. eh. Mc la plak dia.  Aduhaai.

Tak pasal-pasal si Fahmi.. staf yang jaga pasal booking transportation ni kena drive pegi amik sendiri.  Sebab dia bukan driver, kena lah buat surat sikit.  Takut la apa-apa jadi tengah jalan kan.

Okeh. Dah setel. Kelam kelibut kejap ummi. Huhu. Okeh lah, ummi nak gi merah dulu la yer...

1 comment:

  1. bila ada kes kecemasan macam ni mmg haru kan.sib baik ada yg sudi tolong

    ReplyDelete