Tuesday, June 21, 2011

Tak De Citer Best Punnn....

Tak tau nak citer apa hari ni.  Rasanya macam takder yang menarik pun.

Semalam audit dalaman pra-siswazah.  Macam kurang nafas jer rasa. Tapi ni dah lepas.. lega lah sikit.
Hari ni ada lagi.  Tapi just dengar ulasan-ulasan yang akan dibuat.  NCR ke haper ker.. tunggu jer la nanti. Huhuhu.

Setakat hari ni, ummi dah berjaya ganti poser selama 18 days out of 30 days  So lagi 12 days to go.  Hasil perahan pulak biasa-biasa jer.  Tak kurang tak banyak.  Nak-nak ummi sibuk audit ni, sekali jer sempat pam kat ofis. Alahaai.

Okehlah.. tu jer la nak citer pun.  Ummi nak start rajin pam ikot schedule balik lah. Okeh, nak gi pam dulu. Bye.







No comments:

Post a Comment