Friday, June 17, 2011

sorry terdelete pulak eh..

Ummi check ada satu comment tak publish lagi. Tapi ummi bengong. Ummi nak tekan publish. Ntah cmaner tertekan delete pulak. Nasib baik kat email ada lagi comment nih. Terus ummi copypaste.

Haris Zuhaina has left a new comment on your post "Ini Bini Orang ker... Betina Sundal ek???":

As Salam..
Klu jd kat sy lah.. mmg siap betina tuh kena... lagipun kan ker kenal laki dia.. amik semua detail tuh serah pada laki dia.. yg laki kita tuh plk kt kn ajaq ckit... kalau tak melayan tak menjadi... dua2 gatai... klu depa nih sayag anak bini n rumahtangga, mst depa takkan buat benda2 terlarang nih...
so, klu sy-bagi ja kata du apada en.somi.... siap berkontrak lagih...

Publish
Delete
Mark as spam

Moderate comments for this blog.

Posted by Haris Zuhaina to ~Musa Isa Maryam~ at June 17, 2011 10:16 AM


so ni komen balas.

huhu. Boleh tahan garang jugak ibu haris ni. Memang ingat nak jer contact laki dia. Tapi tu la, takut org kata menyibuk pulak. Tang laki kita pulak, memang ummi cubit2 Papa. Haha. Tapi lelaki biasa la kan, pantang sket, mula aar melayan. Lelaki ni banyak nak main-main jer. Kita yang isteri orang ni la kena jaga. Jangan mudah melayan.

3 comments:

  1. heheehhe, famous mak nyah.. hehehehehe
    ter emo ckit.. bkn apa, cm meletakkan diri ditempat awk.. iyalah, rumahtangga terbina-digaggu gugat alien plk... klu biaq=subahat.... pelik lahbila ada pompuan yg dah beranak pinak n berlaki nak kacau laki kita nih... sy sendiri penah jmp my-x bf... mcm kata awk lah.. jantan n lelaki mmg suka melayan, tp klu kita yang bergelar isteri n ibu nih tak menggatal, mustahil menjadi perkara2 songsang n sesat nih, kan... nih semua bahana FB.. apa yg sy bt skrg nih, trs blok my xBF.. time reunion plk i just bt derk ja.. pokok pangkal pada kita... anyway, byk2 bersabaq n berdoa..

    ReplyDelete
  2. nasib baik ada back up kat email kan...

    ReplyDelete
  3. Haris Zuhaina:

    betul.. kalau tkder yang melayan dan ingt diri memasing.. xdernyer nk jd mcm tu.

    papa Mifz:
    tu la, nasib ada backup. Hehe

    ReplyDelete