Thursday, June 9, 2011

Intan Payung.. Nyawa.. Zamrud Ummi & Papa

Ummi tengah duk asah skill menembak balik. Dah lama tinggal. Macam terkial-kial nak adjust shutter appeture apa sumer. Haiishhh, dah la ada job bulan Julai nih.

So yang menjadi mangsa-mangsanya, dorang bertiga ni la. Tapi biasala, gambar si Maryam la paling banyak. Abang-abangnya bukan reti nak duk diam. Asyik la melompat sini.. terjun sana.. adehhhhh..

So layannnnnn...



amboii abang.. kang main lagi ek posing.. ekekkeke


peace yooo!!


apa pesyen ni abang ooii...


kembangnyer lubang idung ko dik.. hahahha


sengih takder gigi.. hahaha


cehceceh.. apa ntah diboraknya dengan abang dia..


haa.. nak gi mana lak tu..


maryam oo maryam.. tengok per tu?


tengok citer kartun la ummi...


mcm sakit gigi jer abg Iche posing nih..


ammmmmm.. posing cara apa ni abg Iche?


konon macho la tuu..





3 comments:

  1. blurr sket ahh kak gambo2nye...

    xpe..pektis bebanyak lagi yerrr...

    geramnye kt cik yam tu..peha gebus...heee...mcm model swim suit pulak..haahahha

    ReplyDelete
  2. Ena:
    tu la.. byk blur aar gmbo akak shot... malam ni nk try test error lagi.. aduhaaaii.. tu la sapa suwuh tinggal lama lagi.. hahaha

    maryam tu tak kira siang malam.. pakai bju gaya cm tu jer... org len pakai gak baju tdo.. dia x leh.. panaihhhh.. hahhaha

    ReplyDelete
  3. Salam kunjungan... blog menarik, senang2 singgah la ke blog saya ;)

    http://www.zuwairiaiman.com

    ReplyDelete