Wednesday, May 4, 2011

Naper Tak Bergerak-gerak.. adoiyaaii!!

Stressssnya!!!!!

Naper la berat tak bergerak-gerak langsung nih.. statiiic jer kat situ..
Tapi nasib baik gak.. sebab tak naik.. cuma yang hanginnya.. turun pun tak....

Nak kata ummi tak diet...
Rasanya dah kurangkan amik carb dah..
Sekarang ni Maryam dah makan solid.. tu yang berani nak diet carb tu..
Segala nasi ke roti ker.. ummi dah jarang amik dah..
Asyik ler makan lauuk jer...

Apa la yang susoh bebenor nak turun nih...
Tak macam last time.. sedor-sedor seluar dah longgar..

Hmm.. ke nak kena pegi gym??
Hari tu survey kat Azzahra Centre...
Macam sangat okeh.. siap ada CA lagi..
Yuran pun takder la mahal sangat..
Cuma takut kenkangan masa tu laaa....

Takpun pegi kelas aerobik...
Tapi kat mana yang paling dekat-dekat sini...

Pastu sekarang ni..
Nak jogging.. lately memang asyik hujan jerr..
Memang takde maknanya laa...

Huwaaaa!!!
Ummi nak gak  berfesyen cam orang lain raya nanti...
Nak-nak raya nanti ada pulak Family Day Khatib Abdullah..
Perhimpunan anak cucu cicit arwoh Tokki Loh.. huhuhu....





2 comments:

  1. bukan mmg da kurus ker? huk hukk

    ReplyDelete
  2. Ena,
    Da kurus sgt ler nih.. kecit sket jer dari dugong tak tauu.. hahahhaha

    ReplyDelete