Friday, May 6, 2011

Keropok Lekor... Ori dari Tranung Kiter..



Hahahah.. iklan jer manjang... lantak.!!!

Ni ada sapa-sapa nak makan keropok ikan terengganu dop??
Yang ni yang dah goreng... boleh makan terus.. tp kalau nak lagi best, panaskan la balik dalam kuali..
Memang originally dari terengganu...
Ummi jamin sedap tahap gaban.. seriusss..!!

Harga sebungkus RM10
Dalam tu ada lebih kurang 25 batang keropok
Siap ada kuah cili dia sekali.. pekat mekat.. memang meletopss!!
Order  4 bungkus atau lebih, penghantaran percuma.. sampai ke pntu rumah...

Last order amik tiap kali jumaat..
Insyallah takder pepe.. subuh-subuh sabtu sampai dari terengganu..

Sapa berminat boleh order dengan ummi @ kak ima..

telefon : 013-2082342
email : edfa_79@yahoo.com
ym: edfa_79
facebook: edfa mustafa

p/s set-set hok duk beloh tranung nu.. sila duk diam-diam yerr... hahahaha




6 comments:

  1. total dgn pos bape ehh? mcm nak beli jer..hihi

    kite hantu kopok lekor. naurah pon same heheh =p

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum Ummi,
    bagusnya siap dgn sos cili..klu dekat boleh order..

    salam ukhwah..

    ReplyDelete
  3. As:
    sedap.. sgt sedap.. hehehe..

    Ena:
    upah hntar RM5 sekali order... terus ke pintu rumah...

    Kopok mmg best.. akak pun hantu gak.. hahaha

    zue:
    wkumsalam..
    hehehe.. tu la.. nak pos.. takut lambat sgt smpai.. tk baper sedap dah..

    ReplyDelete
  4. Ari ni anak akak balik dari ganu... ari tu dia balik ganu bawak balik kepok tu lah...sedap bila dipanaskan sekejap dlm minyak panas...

    ReplyDelete
  5. Kak Anie,
    ye ke.. haa, msti dia bwk blik lagi tu... mmg sedap kak.. nak2 makan petang2 hari.. uuuii besh..

    ReplyDelete