Friday, April 29, 2011

Temuduga Pelajar Baru..


Ini ler tempat ummi hari-hari pegi kerja..


Pagi tadi tak pernah-pernah dibuat...
Pukul 6.30 pagi dah gerak kuar pegi ofis..
Yer la.. sebelum ni, time ni tengah sedap-sedap peluk cik Mek Maryam lagi ha.. hehehe
Sampai ofis kul 7 lebih seket-seket.. sebabnya hujan lebat giler.. sampai tak nampak jalan..

Hari ni kena pegi awal sebabnya..
Ada sesi temuduga pelajar baharu kat fakulti ni..
So dah dilantik AJK untuk tu.. sedor-sedor la datang awal sikit.. hahahah..

Hm... calon yang datang tak berapa ramai..
Mungkin hujan...
Mungkin banyak clash dengan IPTA lain..
Ntah lerr... tapi ada jugak yang last minit baru tahu.. ish, macam-macam

Kalau masa ummi dulu la..
Time dekat-dekat IPTA nak open kemasukan dulu..
Memang bil telefon umah mencanak-canak naik.. hahaha
Tok Ma dengan arwah  Tokki tak leh nak marah..
Sebab ummi pakai nak check UPU infoline.. nak tahu dapat mana la kan..
Boleh kata, tak senang duduk la jgk..
Tapi tengok budak-budak sekarang.. selamberrr ajerrr... alahaiii...

Sebab tak berapa ramai...
Hari ni siap awal laa..
Kita tengok minggu depan lak camnerr...





No comments:

Post a Comment