Tuesday, March 15, 2011

Mari Baca Bersama Cek Mek Maryam..

Salam 1 Malaysia.. cececehhh.. satu Malaysia la pulak..

Entry kali ni, ummi malas lah nak menaip pepanjang...


Apakata kita layan jer gambo Cek Me kMaryam tengah duk study... layannnnzzz...


Photobucket
Hmm.. buku citer apa ek kita nk baca malam ni yekk..?


Photobucket
Alaa.. yang ni macam dah baca dah.. boring la pulak...


Photobucket
Yang ini pun boring laaa....


Photobucket
Haaa.. yang ni macam besst jerr...

Photobucket
Haaaa.. citer ni kata best sangat kalau makan tangan.. cuba try.. hmmm.. betullah besst.. !!


Photobucket

kita tgk mender lain plak yang boleh dimakan...

Photobucket
adoooiyaaai... persal gatal kepala niii...

Photobucket
huargggghhhh!!! ngantuk la plop...


Photobucket

ish.. nak terus baca ke tidak ni ekk.. mcm dah ngantuk..

Photobucket
takperlah.. kita baring2 sambil isap2 tangan pun takper kan...


Photobucket

yer ummi.. panggil saya kerr??

4 comments:

  1. mama erfan:
    kitorg gelar dia.. cek mek pipi labuh.. hahahha

    ReplyDelete
  2. heheh guling2 acik tgk gamba maryam baca nih... sronok laaa

    ReplyDelete
  3. MommaMia:
    meh ler guling2 dgn maryam sekalik acik.. hehehe

    ReplyDelete