Sunday, March 20, 2011

Jenjalan Kat Giant

Sepatutnya hari sabtu petang.. seperti ummi pernah janji dengan budak hero dua orang tu.. nak pegi tengok belon panas kat putrajaya.. tapi hujan pulak petang tu.. so sudahnya kitorang tukar plan pegi jenjalan kat Giant Equine Park.. memang kitorang belum pernah sampai lagi since baru bukak hari tu..

Kat Giant tak ada apa sangat laa.. tapi dalam takder apa-apa tu.. kopak jugaklah duit ummi.. sebabnya budak hero dua orang tu naik kereta mainan.. adehhhh.. so biar kan jer la.. sambil tu ummi dengan bibik makan nasik ayam kat foodcourt depan tu..

Ni la gambar-gambar yang sempat ummi snap.. layan jer ler yerr..



Iche ni kelakor betul.. time dia nak pusing kiri atau kanan.. dia boleh bangun turun tarik kete tu pusing.. padahal boleh jer dia reverse ke belakang.. hahahaha


hoho.. Abg Muche mcm dah terer.. siap boleh buat drift lagi.. hahaha

Maryam naik ni jer la yer... Maryam tak pandai bawak lagi.. hehehe

Ni just letak jer dia kat atas itik ni.. tak gerak pun.. Tapi eksaited giler.. hahaha

wooo.. ni pun eksaited gak.. sampai tak mahu duduk langsung.. ekekkeke






No comments:

Post a Comment