Friday, December 17, 2010

Terima Kasih Tak Terhingga..

Alahaii... macam segan sangat bila blog kita direview kat blog lain.. nak2 lagi bloggers yang mmg superb mcm blog Mommamia nih.. seorang ibu yang berpengalaman dalam menyusukan sepenuhnya kedua2 puterinya..

Seriously, ummi rasa macam dihargai sangat2, semangat yang ada-seket-negatif dah berkobar-kobar balik dah.. macam kenkawan momma2 yang baru dan sudi ninggalkan komen membina tu.. turut buatkan hati dan pikiran ummi kembali positif dan yakin.. ummi pasti boleh kekalkan demi untuk si Maryam Zulfa.. dengan izinNya.. insya Allah. Terima kasih sekali lagi kenkawan.. you rise me up again... hehehhe.

Pasal susu merundum tu.. xkan ummi biarkan.. ummi akan usahakan.. carikan apapa saja yg boleh banyakkan balik susu tu.. apapa pun nanti kalau ummi dah berjaya, ummi akan share kat sini.

Terima kasih sekali lagi...

3 comments:

  1. Sesama kita boosterkan semangat ibu-ibu yang menyusu yang lain... ingat the more we share the more we get... InsyaAllah tu janji Allah. Semoga susu ibu2 semua akan lebih meriah. Amin!!

    ReplyDelete
  2. salam..
    hari ni gatal tangan belek entri tahun 2007..so jumpa kembali kawan blog yang dah lama tak jenguk..

    penah bertegur sapa dulu..hilang kejap dan kini bertemu kembali

    ReplyDelete
  3. a;kum..elo..la xtau pun salin dah hehe..slalu gak masuk tp entry x update..rupa2nya pregnant..hehe!!nway..congrats baby girl..bestnya..nih yg nak pregnant g..heh!!

    k k tc..truskan usaha breastfeedin!!

    ReplyDelete