Thursday, June 11, 2009

Haizum & Faizal @ Tmn Muhibbah, Kajang

Ini pulak pengantin yang ummi shot awal2 hari tu.. Nama pasangan ni Haizum & Faizal.. Sungguh lawa.. mmg sepadan kan.. Si Haizum ni.. biler dah makeup.. ada mcm Rozita Che Wan jer ummi tgk.. hahahahha.. apa2 pun .. family Haizum teramat lah sporting.. ekekkeke

Ini majlis nikah jer dulu.. nnti majlis sandingnyer.. awal bulan Ogos.. so kite jmper lagi nnti yer.. hehehhe

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Dilla & Asrul @ Desa Perantau, Shah Alam

Okeh.. ini pulak pengantin dari Desa Perantau, Shah Alam. Rumah si Dilla ni kan,betul2 belakang airport lama yg kat subang tu... siap boleh nmpak bunga tayar kapal terbang biler nk mndarat atau berlepas.. huhuhu.. risau gak.. mana ler tau.. kot2 ler tgh shooting.. ada plak kapal terbang terbabas kt situ.. hahahhahah

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Huda & Shah.. Sungai Besi

Mak aii.. punyer la lama ummi x update blog ummi nih..
Sampai nak msuk New Post pn mcm dah lain sgt.. dah xder kotak2 utk taruk gmbar ker apa ek? Nk bagi center pun x der.. ker blog ummi jer yng x betul..

Hmm.. x kesah laa.. jnji ummi nk update.. yer daok.. heheeh
Oleh kerana byk permintaan.. (chesss.. mcm la ada peminat..) ummi upload mana yg smpat yer.. Eh.. upload apa.. hehee.. upload hasil job ummi selama ummi mensenyapkan diri selama ini.. haaa.. bukan malas tauu.. tp bizi jer..(poyo jer..)

so enjoysss..

Huda & Shah

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket