Monday, March 16, 2009

Syukur Atas Rezeki yang diberiNya...

Alhamdulillah.. rezeki datang lagi.. even ummi x dpt nk relax2 di hujung minggu.. tp atleast ada la rezeki lebih sket buat budak2 cinonet 2 orang tu kan.. syukur sgt2..

2 kali weekend.. ummi kuar shooting utk wedding job.. semua kat area Serdang ni jerr.. and 2 kali weekend jgk laa.. MR. PAPA kena babysit budak cinonet 2 orang tu... I love youu sooo much MR. PAPA, coz understanding sgt2.. walaupun biler ummi smpai umah.. rumah macam dah terbalik dikerjakan budak ultraman cinonet 2 orang tu.... (Hahahahah.. mmg mcm kena langgar garoda...)

Biler dah settle job apa sumer.. baru terperasan yang semua pengantin ummi.. ala-ala comel lote sumerrnyerr.. pstu pilih baju pengantin pun design yang sama.. sungguh coincindence....

So entry kali ni.. biar ummi tepek byk2 gambar yang ummi dah shot n edit.. so far ummi baru jer siapkan Hasnah punya.. the other pengantin.. mlm karang baru projek.. nnti dah settle ummi tepek lagi...okeh.. enjoysss..


PERKAHWINAN HASNAH & MARWAN - 7/03/2009




























.... to be continued......

1 comment: