Monday, February 23, 2009

Entry Tak Tahu Nk Letak Tajuk Apa...

Ummi dgn Papa.. masa ni kitorang kat dinner Hari Keluarga iDEC dekat Tiara Beach Resort PD. Budak cinonet 2 orang tu x masuk bergambar sbb tgh sebok main kt dlm KIDSCLUB.. okeh jgk, pihak hotel adakan tmpat2 mcm tu .. kalu tak.. x makan ler kitorg sbb duk melayan bdak cinonet tu.. heheheh...
Lepas makan tu.. ummi dah x bleh nk pegang camera dah.. sbbnyer si cinonet ISA meragam sbb x cukup tdo.. yer la.. siang tadik sakan main kolam .. smpai biru.. Kitorang pun x tunggu lama.. Gambar mandi kolam.. x smpat nk upload kt sini.. nnti la dah ada masa ummi tepek yerr...

5 comments:

  1. salam akak...sy silent reader je..hehe!akceli sy tgk akak da kurus byk tau skang...akak still amik lagi ke suntikan yang 3 bulan skali tuh? sbb sy amik suntikan tu jugak, badan naik mendadak..huhhh...

    ReplyDelete
  2. mama erfan:
    hi.. salam mama...
    ye kurus.. xder la sgt.. kurus sket jer.. tp akak dah stop dah amik jab yg 3 bulan sekali tu...
    lamaa dah.. eeeiii.. x moh akak, sbb jab tu la akak dah seangkatan dgn mak badak...

    ReplyDelete
  3. ha tu la kak...kita pon da stop amik jab tu, sangat serik dan menyakitkan hati...kembang sangat sampai kain baju kurung pon tak dapat nak zip dah, ha bayangkan la...skang ni amik maajun anggun bistari je untuk family planning..so far so good, berat da turun skit...legaaa...kita link blog akak tau...bye

    ReplyDelete
  4. oo yer ker.. okeh gak maajun tp akak stop jgk sbb x daya nk makan eh.. hehehe.. so skrg ni akak amik pil perancang Yasmin jerr.. smbil2 merancang dia offkan selera makan kita.. so bleh la nk kurus.. heheheh

    nk link..? boleh ajer.. mekasih la yerr.. nnti akak pi visit yer...

    ReplyDelete
  5. akak, nak tanya pasal yasmin tu plak, mahal tak? cara makan pun sama cam maajun tu ek, sehari sekali je?

    hahaha...nak kurus!!!nak kurus!!!nak kurus!!!

    ReplyDelete