Thursday, May 29, 2008

Sudah Sampaii.....!!

Neno.. neno.. neno....
Tepi.. tepi.. beri laluan.. beri laluan...!!!

Kesian kt budak Ali ni..(betul ke nama ntah.. main hentam jer ummi nih..) terpaksa berkejar ke ofis ummi pepagi utk mmbuat special delivery.. ekekkekeke (mcm la ummi ni VVIP)

Akhirnya.. custom album yg ummi buat utk Pn. Sri dah sampaiii.. hehehehe.. (Legaaa!!)
So ummi nak tepek la sket gmbar2 product yang ummi bagi kat Pn. Sri tu... bagi gmbaran yg jelas sket la katakan.. hehehehehe

So ada sapa yg berminat nak hire ummi.. boleh la calling2 yer..



Photobucket



Photobucket



Ini ler dia custom album tu... ada few colors lagi.. yellow, maroon and blue... tp utk si Comel Camelia ni, ummi mmg purposely pilih warna merah.. biar nmpak ceria2 gitu.. lagipulak... baju besday girl mlm tu kan merahh.. hehehe..

Photobucket



Photobucket



Photobucket



Photobucket



Ini pulak pocket photo.. ada 160 pockets rasanya.. utk size gambar 4R.. so ummi masukkan ler sumer gmbar 60 printed 4R tu kat dlm ni lerr.. takkan nk bagi smpul jerr.. mcm x kena la pulak.. Album ni pun.. ada byk color jgk.. ada biru.. kuning.. ada mcm2 la.. very the colorfull... heheheh

Photobucket



Photobucket

7 comments:

  1. k.ummi..
    cntik la ambum tuh..
    nk order bly..?
    ;]

    k.ummi pkj perkwinn bpe..klo luo kL.?

    ReplyDelete
  2. salam..
    lama x dtg sini.lawonya gambar baby.buleh wat tempahan ker?

    ReplyDelete
  3. wah wah comeinyaaaaaaaaaaaaaaa
    mak nya pon comey lee heheheh

    ReplyDelete
  4. star:
    hehe.. tengkiu2..
    nnti tgk email yer.. ummi da terang sumernya kt dalam tu..

    happyirfa:
    huhu.. nk tmpah apa tu.. baby ker photoshot?

    ayu:
    heheh.. ha ahkan.. dorang ni mmg dua2 comel..

    ReplyDelete
  5. cantik lah ummi...

    sweet sgt!

    semoga ummi terus berjaya k!

    ReplyDelete
  6. wahhhh..
    senyap2 dah berkembang pesat ini projet.
    huhuhu..
    syabas !

    ReplyDelete