Friday, May 23, 2008

Birthday Party Safiya Camelia

eheheh.. ummi rasa cm x kena jer mnder yg ummi tulis sebelum ni.. so ummi edit ler balik kay...

Okeh.. nak jadikan cerita.. pada 13May lalu..( x sangka birthday Safiya sama dengan Ummi ekk.. heheh) Pn. Sri kita ni , mintak tolong ummi amikkan gmbar birthday party si comel dia.. Safiya Camelia.. Dah setahun dah si Comel nih.. rasa cm kejap jer.. rasa cm baru lagi si Pn. Sri duk kedek2 jalan ngusung perut pi sana sini.. (hahaha, jangan marah yer Pn.Sri)

Birthday party tu buat dekat KFC Equine Park. Antara yg hadirnya.. cuma sedara2 terdekat kedua mempelai.. eh.. silap pulak.. Pn. Sri dgn En. Izad.. (dah mcm pengantin baru pulak tgknyerr.. apa rahsia ekk?)

Sebab kelam kabut dgn babySitter yg balik kg.. ummi mcm tak smpat nk kejar siapkan pakej Pn. Sri nih mengikut masa yg dijnjikan.. sorry sgt2 yerr..
InsyaAllah... by tomorrow.. sumer siap dah..

So, untuk menenangkan keadaan Pn. Sri yang dah tk tenang2 tu.. (takut kena marah ada jgk nih..) so ummi bagi sket sneak preview for that nite...

Happy viewing yerr...
.

Photobucket
Photobucket


Photobucket



Photobucket



Photobucket



Photobucket



Photobucket



Photobucket

3 comments:

  1. dah lama tak jengok ke sini...safiya macam momy dia la comel kan sayang kan...wah dah booking ke ummi nak wat safiya menantu ...muehhehe...tak dapat pegi besday safiya ri tu ..klu tak leh jumpa ummi kan..

    ReplyDelete
  2. hahaha safiyya yer,, mulat,,, :) ohhh empunya badan yang ambik gambo tak der ker?

    ReplyDelete
  3. puteri1:
    heheh..
    kalu kak puteri pegi hari tu..
    msti kita boleh jumper kan...

    nasaz:
    empunya badan xder sapa nk amikkan gmbo.. huaaaa!!!

    ReplyDelete