Friday, May 23, 2008

I'm Back..... anyone missing me?

Fuh!! Lega!!
Baru lah ummi boleh bernafas seket.. punya lah banyak benda nk kena settle..
Tambahan lagi.. semua kerja-kerja kat rumah dah jadi rutin ummi sekarang.. (eleh.. mcm la ummi sorang jer yg x pakai maid..)

Sedar x sedar.. lama la jugak ummi biarkan blog ni tak bertuan. Terima kasih sgt2 pada kenkawan n adik2 yang rajin jenguk blog ummi nih.. Ummi jer yg x berkesempatan lagi nk menjenguk blog2 kenkawan... rindu giler nih!!!

Sebenarnya byk jgk cerita yg ummi nak tulis dlm entry kali ni.. tp ummi tk tau nk cerita yg mana satu.. so x payah la cerita yer...(hehehe)

Sebab x tau nk cerita apa.. so just let ummi upload fews pictures of my heroes which was taken by me few weeks back.

So.. enjoysss..


Photobucket



Heroes sedondon baju melayu in purple .. taken masa mngantar anak teruna MakNgah, si Erie ke rumah pengantin pmpuan.. and as usual.. pics of me tarak coz i'm the one who behind the camera maa. Ni tengah lepak ramai-ramai kat masjid dulu sebelum acara berarak ke rumah pengantin.. (hmm.. xder la jauh sgt.. tp panas nyer tu yg tk tahan..)

Photobucket


Nasib ler maklang rajin nk layan budak cinonet Isa.. kalu tak.. tk tau lerrr.. Pstu Isa ni lak... pantang ada gegurl dekat jer.. msti nk duk dekat2.. nk kiss kiss.. Adeh.. tu baru besar tungau tuh.. da ada ciri-ciri kasanova.. Abangnya si Musa pun sama tapi time ni dia tido dalam kereta.. smbil ditemani oleh Papa

Photobucket



Photobucket



Photobucket



Photobucket



Photobucket


Musa dan Papa... masa ni tengah berarak nak pegi ke rumah pengantin... giler panaihh.. x percaya... tengok jer peluh si Musa yang macam dah mandi tuu..

Photobucket



Ini pulak masa lepak2 kat rumah... Musa & Isa tengah bermesra2 gitu.. Kejap kejap .. muahh!! Kejap kejap.. muahh!! Apa keje ntah budak berdua nih.. Ummi yang tengok ni pun naik rimas pulak dehh...

lepak kat rumah



Photobucket

p/s So sorry, pics of pengantin xder coz 'the silly but cute camerawoman' on that day was really busy eating and had to resign earlier coz her boyz came out of control maa... jenuh berlari2 anak mengejar anak2 berlari.. mana nak sempat nak menangkap gambar... ekekeekke

1 comment:

  1. cute anak-anak umi...

    dah besar nanti mesti handsome..
    yang penting jadi anak yang baik..kan umi..;)

    ReplyDelete