Thursday, March 27, 2008

Product????

Asyik duk amik gamborr jerr kan.. tp x nah nyer tunjuk product betul2.... so hari ni, ummi upload contoh album yg ummi masukkan dlm pakej sebelum ni.
Album ni.. ummi buat untuk Pertunangan Hasnah & Marwan. Ni kira contoh lah.. Pada sapa2 yang berminat nk amik pakej tu nnti.. so ini lah album yg ummi sekalikan dlm pakej tuh... Skrg ni tgh murah.. so sbelum dia naik harga.. cepat2 lerr booking.. hehehehhh






12 comments:

  1. akk nih album castom eyh..
    klo cmni akk caj berape?

    ReplyDelete
  2. yer la kot... custom ler nih...
    eh.. star x tgk previous entry psl pakej nih eh.. album ni la yg akak provide dlm pakej tu.. kt situ siap dgn harga dia dah akak letak.. hehehehhe

    ReplyDelete
  3. mmg skunk sume dah pkai album custom ni kan..
    ntah..
    nano pun cam xterbace psl pakej ni..
    nk tao gak harge..
    hihihi.. *malas nk cari previous entry sbenarnye ni*
    :p

    ReplyDelete
  4. beshhhh nyer aa ummi
    kiter neh biler lg nk tunang/tawen ek
    nak wat mcm tuh gak aa albumnyer nnti..heheheee

    ReplyDelete
  5. sesapa yang bujang-bujangan tu...harusss

    ReplyDelete
  6. ummi dah makin aktif sekarang ye....

    ReplyDelete
  7. ummi wording cover yg kat depan buat cene tuh... tampal stiker ker?

    ReplyDelete
  8. wah tantek la umi

    nnt satu hari nnt sy nak deal ngan umi lah ek

    ReplyDelete
  9. lama xnmpak akak.. hehe..ni custom album ke?huuh.. amboi gmbr smakin cntik sjak pkai dslr.. hehe =D

    ReplyDelete
  10. eh jom le masuk fp sy..da xsudi jenguk ke kak? hehehe=P

    ReplyDelete
  11. cantik every angle tu.. custon album pun menarik

    link semula yerr.. ida dah bertukar link .. harap maklum. tq

    ReplyDelete