Monday, March 10, 2008

Menjawab Soalan Last Entry

nanonano berkata...
nakkkkkkkkkkkkkkkkkkkk..adeshh cmni kene awalkan majlis ni sblm offer ni ditutuphehehhe :p
2008 Mac 10 11:05

ummi berjawab...
hambooi... laju jer biler freee ekkk!!!

~dalila~dyla~deyll~della~ berkata...
ummi kat area mana? teringin gak, kalau kene byr skit pun takpele... huhu.. tapi dyla lum ada baby lg ler...leh tersenarai ke?amik gmbr mummy to be bleh tak?
2008 Mac 10 11:28

ummi berjawab...
ummi kt area putrajaya. Eh, mom to be pun boleh apa... tp kena tunggu peyut besor sket aar.. baru nmpak real... hehehe. Alaa, ummi amik charge utk buat album dgn print jer nnti..

PuteriSatu berkata...
cam best je ummi...lehla shoot 3 beranak kan...selalunya 36 printed 4R berapa kosnye ummi....? berminat gak nih...dah tak sempat tunggu aqilah jalan dah ni...wekekke..
2008 Mac 10 13:32

ummi berjawab...
boleh... xder masalah! Kalau Kak puteri nk lagi cantek, biar ummi buatkan dlm photobook album. Pstu nk 36 printed 4R tu pun xder masalah. Charge byar photobook tu jerr.


Y u Z z 9071 berkata...
at no cost? betul ke ummi nak jugak try..leh
2008 Mac 10 15:03

ummi berjawab...
yup!! at no cost....
tapi itu kalu photoshoot saja laa... hehehe
tp kalu nk 36 4R printed dgn photobook album with hard cover.. kena la charge sket.. ummi nk sponsor yg tu.. bankrupt ler ummi dik ooi.. heheheh


______________________________________________________________________

Okeh la... memandangkan ada jugak yang bertanya dan mcm berminat.. (terima kasih la pada semua... mmuaah.. love uols sooo much!!)... so ummi bagi detail seket pasal tawaran ummi tu yer..

Dalam tawaran tu:
Photoshoot (NO CHARGE!!!)
- 2 hours (kalu terlebih pun x kesah..)

- babies, kids, family, mom-to-be, birthday party.... or any event laa.. haa, sapa2 yang tingin shot ala ala model pun buleh... huhuhu

Photo Book Album (Nk pilih sndiri gambar atau ummi pilihkan pun boleh...)
-Generously-sized: about 8.5 inches high & 11 inches wide.

-Similar to colored pictures in a magazine or close to those of offset print presses

-12 double side pages (24 printed sides) & personalised book cover with photos

-Additional double side printed page is RM 1.50

-Printed 4R =36 keping
(Nk pilih sndiri gambar atau ummi pilihkan pun boleh...)

-free Cds with all the pictures shot in jpeg format ( maximum 200pc)

so total is.. RM156. termasuk delivery.



Ummi sekarang dalam proses untuk memantapkan skill yg ada... sbb tu ummi x charge sessi photoshoot tu.. tp kalu rasa x puah hati dengan gambar2 yang ummi shot... korang sumer x perlu bayar apa2 atau kena beli gambar2 tuh... and that's ummi gerenti!!!


So sementara ummi tengah duk blaja nih.. sapa2 nk photoshoot free.. apa lagi.. jom la!!!
karang ummi da terer.. lain la pulak charge nyerrrr.....(chewwah!! blum apa2 dah berlagak..)
heheheheh...


So.. pada sesapa yang berminat.. atau nk tanyer lebih detail.. boleh la contact ummi.. thru email :edfa_79@yahoo.com ataupun ym: edfa_79 mahupun hp. ummi terus: 013-3939435

13 comments:

  1. ummi...
    eh, dkt aje la tmpt kite... sy duk di sepang ni aje ha,....
    nak tggu perut besar ke? la ni dah 7 bulan, dah nmpak mcm besar. tpi tak tau la kalau ummi tgk tak besar kot.. huhuuhu..

    ReplyDelete
  2. dalila:
    lorr.. dekat rupenye kite ni ek.. hehehe
    sudah 7 bulan kaa? ayoyo.. ummi sungguh2 x perasan.. tu la, dali ni comel cute2 gitu.. tu yg x nmpak tuh.. ekekek..
    so kalu betul2 berminat.. boleh la kita set date, time and tmpat.. ummi mmg nk sgt model utk mom-to-be ni.. nk buat collection utk portfolio ummi..
    email ummi: edfa_79@yahoo.com ataupun kalau boleh ym jer kt edfa_79.. okeh yer cayam mommy yg cute!!

    ReplyDelete
  3. eeee....besshhhhhh!!!
    rugiiii aaaa z dok tucin nehhhh
    klu x...MELARAM kiter berposing seakannnn..wakakakaka

    :P

    ReplyDelete
  4. huhu...
    meh la fly sini meh...
    kite melaram smpai tk terLARAM lagi deh... heheheh...

    p/s kalu ada peluang shot z.. ummi nk shot mata z byk2.. coz ur eyes make me... bedazzled!!
    (nasib baik ummi ni sama2 pompuan.. kalu x, abih aar... mmg z kena ngorat dgn ummi dah!!! hhaaaha.. apa la giler merepek nih!!)

    ReplyDelete
  5. ni yg kena deal cepat ni,nanti karang ummi naik rega..kan susah!

    ReplyDelete
  6. dijemput cik puan ummi kiter ke kuantan,
    ahahks :p

    ReplyDelete
  7. ummie ~ ok! Set date for shoot!!..huhuhu...kena beli baju lelawa nih...wekekke...

    ReplyDelete
  8. ummi..

    yg 2 jam photoshoot tu bape keping nak tangkap?

    erm sembang panjang kat ym la senang kan..id ym -yuzz9071.

    ok ummi..

    ReplyDelete
  9. ummi,
    share le sket
    ape citer nih
    fotoshoot ape nehhhh
    tak paham ler..

    adehh kepala ku tengah senget nehhh
    maklumler busy ya amattttt
    tensionnnnnnnnnn

    ReplyDelete
  10. ehh ummi cam best jer mende nih... tapi kiter kat jb lerr cene... putrajaya heh?? nanti ku fikirkan..

    ReplyDelete
  11. wah syok nye leh jd model ye..wah bagus gak nih..hehe

    ReplyDelete