Tuesday, March 4, 2008

Lagi Gambar Kat Langkawi

Ummi kat Langkawi.. mmg x sempat nk pegi memana pun.. sbbnyer class start pukul 8.. abih pukul 10 mlm.. mmg confirm lepas class terus jer tdo.. penaat dehhh..!!!

Tapi oleh kerana ummi balik flight malam.. so lepas je bengkel tamat tengahari Jumaat tu, ummi bawak sangkenit dgn bibik pegi Pekan Kuah..

Pun.. x smpat nk shopping sakan.. cuma smpat sapu beberapa kotak chocolate, kain batik, baju tshirt utk dibwk balik nnti.... Musa pulak yang mmg hantu kereta..(byk betul hantu..) pantang tgk kereta.. mmg nak satu.. so ummi kesian kat dia.. duk berkurung dalam bilik jer selama 4 hari.. ummi belikan jer laa.. Adik even x mintak.. ummi belikan jugak.. mainan block utk dia..

So lepas shopping2 sket.. kitorg balik semula ke hotel untuk siap2 nk balik KL. Tepat jam 8, kitorang check out dari hotel dan amik cab ke Airport. Alhmdulillah, dalam pukul 11 kitorang sampai kt KL dengan selamat.. Papa pn da tunggu awal2..

So those pics taken at the last day... lagi gambo ummi xdak.. huhuhu


DSC_0002
musa dengan remote car nya.. ( x smpai balik umah, da tinggal rangka jerr.. adehh)

DSC_0008
Isa.. si sepet yang kenit

Masa kat Airport

DSC_0037
anak sapa la nih ekk.. huhuhu

DSC_0028
Dua permata hati ummi.. Musa & Isa

DSC_0030
Abg pose baikk punyer tp adik da naik rimas.. hahahaha

DSC_0029
Kalau iye pun nk posing.. jgn ler cekik leher adik tu abg ooiii..

DSC_0033
Abg.. control macho ekk??

DSC_0021
Mak aii.. bulat nyer mata!!

DSC_0027
Apa ke fesyen posing cmni abg wehh...

DSC_0052
Dalam flight.. dalam duk tahan2 mata sbb excited naik airoplane, tertewas jugak akhirnya.. ekekek

DSC_0057
Adik lagi la.. masuk jer flight.. kena aircond.. terus hanyuuuutt.. hehehe

13 comments:

  1. wah sakan shopping yer..best kan dpt jalan..hehe

    ReplyDelete
  2. perghhh,
    bulu mate musa tu yg xtahannyeeee..
    lentik owhhhh..
    lawaarrr..
    heheh

    ReplyDelete
  3. ummi,
    hemsemnya anak2 teruna ummi nehhhhh

    ReplyDelete
  4. seronok la dpt gi langkawi....
    rindu nak ke sana lg...

    ReplyDelete
  5. rasa nak cop je anak teruna umi ni wat calun menantu..huhuuh....comel dan bijak lak tu...wekekke..

    ReplyDelete
  6. ummi...rindunyer kat ummi...dah lama tak baca blog ummi..nanti kita update ek..heheh...

    ReplyDelete
  7. sedap ajer tgk dia tido kan

    aircond lg kan

    ReplyDelete
  8. bilelah mama nak merasa naik flight ni?

    ReplyDelete
  9. yaAllah, kiutnya musa hehehe, seronok eh dpt kereta?
    nanti suh ummi beli kete lagi besor

    ReplyDelete
  10. adui la ummiiiiiiii !!! *hugz ummi*
    bulu mate anak2 ummi sgt menggoda.
    they sure goin to be heartbreakers soon !
    ummi jgn stop blogging tau. sbb ju nak tengok mereka membesar jadi encem boys. =D

    ummi nanti cek email. thankyou ailebiyu.

    ReplyDelete
  11. itaitu:
    ish.. manader smpat shopping..
    tu sket jer tuh.. huhuhu..

    nano:
    tu la kan.. ummi pun jeless.. udahnyer ummi pakai fake eyelashes kalu kuar jnjalan bwk budak nih.. huhu.. barula kena, anak sapa.. ekekekeke

    aleeya:
    alahai... ensem tang mana la tu aleeyanyerr.. heheheh

    shasha:
    tau tkper.. ummi pn da kemaruk dah nk baca blog shasha.. so siler2 la hapdet ye cik adek cayamm..

    viruspadu:
    ha ah.. terus lena.. x tunggu pepe pun..

    mamaranggie:
    lorr.. kan ker airasia ada tmbang murah.. amik ler bwk anak2 pi jnjlan.. hehehehe

    lovelycornerzz:
    nk pinjam? nk wat per tuh.. heheheh

    uda:
    ha yer la.. kat umah tu da mcm2 jenis kete dah ada.. tp byk yg tinggal rangka jerr..

    julia:
    huhu..
    mintak2 xder ler jd cm tu.. sian la pulak kt bakal2 menantu.. (poyo je ayat..)
    insyaAllah, ummi akan cuba kekalkan blogging nih.. Ju pun mcm tu jgk le yer..
    Pedulikan apa org lain ckp.. yg penting diri kita.. okeh cayam!!

    ReplyDelete
  12. puteri satu:
    cop kak.. jgn x cop..
    yg mana satu ek? hehehehe

    ReplyDelete