Monday, March 24, 2008

Bora Asmara

Huhu... boleh tahan lama juga, ummi x hapdet ekk.. Ummi kind of busy lately... (yer la tu.. pdhal kena penyakit malass..)

Okeh lah.. ummi hapdet seket.. apa yg ummi buat lately.. In past few weeks, ummi ikot Sifu ummi pegi buat wedding job kat TTDI.. or lebih tepat dekat Restoran Bora Asmara.. kt Sg. Penchala, rasanya la.. huhu.. ummi main ikot jerr... Ummi once again, tk ingat nama bride n bridebroom that day.. tp apa yg ummi ingat... bridebroom tu adik pada Radhi Khalid..(betul ke nama dia ekk.. alaaa, pelakon Spanar Jaya tu.. yg jd mamat bangla tu..) Weh.. family dorang ni.. mmg very upclass aar.. sumer skipping london seey.. dari yg kecit smpai le yg besor.. huhuhu... Sifu ummi pulak.. sebenarnya bukan job dia ni.. tp job sifu dia.. dia saja nk ikot n bwak ummi sekali.. kire mcm sifu on sifu laa..(boleh pakai kerr terms ni..)

Those are pics yg ummi shot that day.. so happy viewing yerr..


























p/s.. gambar x cantek... jgn ler kutuk ummi lebih2.. ummi budak baru belajoor.. huhu

4 comments:

  1. cantiklah ummi..

    ikhlas cakap,memang cantik...

    bukan nak bodek tau!

    terang!

    ReplyDelete
  2. klu dah pengantin lawo..
    amek cmne pun ttp nmpak lawo..
    huhu..

    ReplyDelete
  3. ummi,
    sori ye.. memang minat nak amik, tapi every weekend bz, ummi free biler?
    by end of this month free ke? or awal bulan april ni? lokasi mana yg cun? tapi dyla ni segan skit la... anyway, ni email dyla: dalila_ir@yahoo.com leh bg no fon tak?

    ReplyDelete
  4. mamaranggie:
    tengkiu.. tengkiu..
    tp byk lagi nk kena improve tu mama wehhh.. hehhehe

    nano:
    ini muji ker.. merli nih..
    confuser ler ummi..

    dalila:
    ehehe.. akak da email dah.. cuba check email dali...

    ReplyDelete