Tuesday, February 5, 2008

Sudah Tidak Menjadi Rahsia Lagii...

Last weekend hari tu, ummi lagi sekali berjaya mencari mangsa untuk dijadikan model ummi.. hehehehe

Kali ni, anak sedare ummi, Efa yg telah jadi mangsa korbanku.. ekekekeke.. Mula-mula Efa plan nk dtg besok nya tu.. tp ummi cm x percaya la.. janji pukul 8pagi ntah2 pukul baper la smpai.. so x pasal2 boifren Efa (ntah tak tau yg no. baper...) kena paksa jd driver hntar Efa ni dari Selayang ke rumah ummi malam2 buto.. hehehe. (nk ngorat anak sedare.. kena amik ati mak sedare dulu tawww..)

So pagi keesokann hari nya.. ummi pn siap2 kan la si Efa nih.. segala kemahiran makeup2 yang ada tu.. di applykan secukupnya.. (ummi makeup sendri seeeh... okeh tak?)

Lepas dekat 2 jam duk makeup (apa taknyer.. kejap2 suruh Efa basuh muka.. sbb mcm x lawo.. heheh.. susoh jgk nk makeup org ni yer rupenyerr..) Kitorang pun bertolak la pegi ke lokasi shooting.. (cehsss... mcm artist2 plak..) Member ummi Uncle Azmi pn ada sekalik.. mcm x best shot sorang2.. sbb tkder sapa nk tunjuk ajor.. so nasib baik la Uncle Azmi nih free hari tu..

Tgh duk shot tu.. terserempak plak dgn mmber Photog Ummi yg lain (yg join masa kat Lake Garden) So kenal2 kan dgn Uncle Azmi.. last2 Uncle Azmi join dorang shot pengantin.. Ummi malas nk ikot sbb bawak budak2 cinonet tu.. Lagipun papa ada kat umah.. kena la balik masak.. hati husband kena la pandai jaga.. kan.. kan..

So dlm pukul 12 tu kitorg blik laa..

So those are some pics taken that day.. Hope enjoyed..







ini lah hasil makeup ummi.. (cm x makeup jer.. baik toksah makeup.. kan?)




Hero Of TheDay..










Lagi sorang Hero yg menyelit...




Uncle Azmi n Nuar with their power weapons..(ummi gak PNS)





Efa dan Musa



Lagi Efa dan Musa


Inilah angkatan tentera ummi pd hari itu..

Dah smpai umah... Adik yg kepanasan terus tinggal pampers jerr



Adik tolong posing utk ummi




Adik dah malas nak layan ummi... hehehee (x sporting la adik nih...)

9 comments:

  1. ummi pakai kamera ape amik gambar? canteekkk

    ReplyDelete
  2. cantiklah ummi make up...

    ummi memang ade study ke bab make up ni??

    ReplyDelete
  3. nape make up cam x brp nak ado !

    meh i ajar kan !

    :D

    ReplyDelete
  4. cute nye anak kak ima... wahh... gambo cantek lerr...

    ReplyDelete
  5. hai ummi.. smua gambo cun la,, hasil dia cukup puashati.. kamera aper tuh?

    ReplyDelete
  6. bibik xmake up gak ke?
    wahahha,
    die nk gak bergambar,
    :p

    ReplyDelete