Monday, February 18, 2008

The Making Of "BERILMU BERBAKTI"

Those are pictures taken on shooting day.. most taken by ummi.. tp yg umm ada tu.. taken by org lain laa.. tk kan ummi gak.. ekekekek.. so enjoyyeddd
Director Of The Day...

elleh.. mcm bangga sgt ler tu.. dpt pegang tiang microphone.. ekekekek
si Janggut dgn tuannya... (pndai dia berlakon kan.. pdhal Ijat ni bukan tuan dia pun..)

ni bukan filem Sembilu tauu..

lepas penat2 duk tahan panas berlakon.. kite bergambor le pulokss..

ini dia si Janggut.. pelakon utama jgk tuh.. ekekekek

amacam.. ummi ada gaya mokcik2 kampung tak.. hehehe

orang-orang kampung... huhu..
haper lah.. dah la aku pelakon.. tukang angkut barang pun aku.. ish..

our multimedia engineer merangkap cameraman.. stil bachelor lagi tauu... orang sabah baah..

pemegang2 watak utama dengan makeup artist aka pelakon tmbahan.. huhu

ini dia heroin of the day.. huhu.. (da anak sorang nih..)

ini la hero dia... dengan basikal tua kesayangan..(actually basikal ni x naik pun.. cuma heret jer.. tayar dia da rosak dah.. heheheh

scene kt reban ayam... (heheheh, cm xder tmpat lain kan.. tp da citer dia cm tu..)

masing2 tgh tunggu giliran masing2 utk dimakeup
huhu.. ummi tgh berlakon ni.. tu kat belakang kaunter... jadi mek yam.. tauke kedai

tgh khusyuk dgr arahan dari director..

peace....!! da org nk amik gmbo... pose jer lerr.. hahaha

tgh tunggu arahan dari director.. gile panas... huhu

naper la tudung ni x moh tajam2 nih.. hish.. !!

haaii.. biler nk siap nih... keje berlambak kat ofiss nih.. nyesal mokcik ikot
kita minum duluuu...... slurrrrrp!!!!

lambat sgt scene kita.. kita makan dulu la mkcik Esah yerr..
ini lah barisan crew Pembikinan Filem (chewwah.. filem tu.. hehehe) UPM

13 comments:

  1. ummi,mcm kenal aje yg pakai baju tshirt hijau tu?

    die pon ade blog kan?

    ReplyDelete
  2. SALAM UMMI...
    ingatkan berlakon utk tv..tp bagus jer...ada bakat jadi pelakon pilem nanti..he he

    ReplyDelete
  3. mak ai..uumi dah jadi pelakon laaa....adeeeehh...glemer tul la nih....tak sabar plak nak tengok iklan tuh...ada kat tv tak nanti..?

    lawa la gegambar tuh...nanti leh ambik gambar mama aqilah satu family kot...muahahha...

    ReplyDelete
  4. caya la ummi... cun gak ummi ni kan... cik kak yg berbaju ijo tu mcm penah ku nampak tapi di mana yah...

    ReplyDelete
  5. caya la ummi...hope u success... :)

    ReplyDelete
  6. fuyooooooooooooo....

    ummi jadi artis la...

    mintak autograp leh??? hehe

    ReplyDelete
  7. ha'ah ekkk...

    cik kak yg baju ijo tuh...mcm pernah ku nampak...tp di mana yahh!!

    :D

    ReplyDelete
  8. walawehhh,
    bile ni??
    dop tawu pom??
    artis dah skunk ni wo0oo..
    syabas betey !!

    ReplyDelete
  9. kelasssss ummi tau

    comel la ummi ni

    putih melepakkk

    ReplyDelete
  10. wah kak ima... dah jd pelakon sekarang... jgn lupa kami kt cni... kekekeke =P

    ReplyDelete
  11. wahahahaha...sempoi betul la :D

    ReplyDelete
  12. wahhh fealize pon belakon gak ekk

    ReplyDelete
  13. wahh... dah jadi pelakon skrang ekkk...

    ReplyDelete