Sunday, January 6, 2008

Cinonet Isa da setahun dah rupanya...

Setahun yang lalu
6 Januari 2007...
Pukul 1 tengahari.. dengan x sempat2 papa dia nk masuk kt labor room.. tup2 kuar la cinonet isa tu.. very the easy.. hehehe

Hari ni..
6 Januari 2008
Maka genap lah umur Isa Mahdi setahun.... rasa mcm baru smlm jer ummi meneran duk kuarkan dia.. hehehe... last2 da besor doh... mcm x percaya jerr..

Ummi n Papa xder bdget lebih nk buat besday besh utk Cinonet Isa tahun ni.. tp tgk la.. nnti kite balik terengganu lusa.. kita celebrate kat sana dgn Tokma sekali yer sayang..

Ummi doakan anak ummi sorang ni.. membesar dgn sihat, cerdik dan bijak.. sama2 dgn abg Musa.. dan mudah2han Isa Mahdi akan jadi anak yg soleh.. Amin..

Selamat Hari Jadi Sayang.... mmmwaahh..!!

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

18 comments:

  1. sekejap ajer dah setahun kan....

    comelnya dia masa baru lahir tuuu

    ReplyDelete
  2. lorrhh,
    baru stahun ke?
    mcm da bsr, hehe :p

    epi besdei cinonet isa,
    muaxch ! :D

    p/s: kaka nano doakan isa dpt adek xlame lg,
    lalallalala~

    ReplyDelete
  3. hepi besday sayang...

    semoga menjadi anak yg soleh...

    ReplyDelete
  4. Happy Birthday budak ensemm ..isk cutenyaa... sib baik kecit lagi kalo tak..tiara dah ngorat dah..bleh tak tiara jadi menantu???heheheheeee

    ReplyDelete
  5. ermm hepy bezday bucuk mama... hope jadi budak bijak nanti yer..

    ReplyDelete
  6. alahai comelnye..mcm anak jepun

    ReplyDelete
  7. happy birthday cinonet adik..semoga kiut selalu..hehehe..

    ReplyDelete
  8. akk comeynyer dye time bru lahir tuhh..
    rase cm nk simpan jerk :)
    apy birthdy sayang..

    ReplyDelete
  9. ehh ari ni ari rabu... bukan semlm ke ummi balik gannu ? waaa ni ada kat gannu la kannnnnn...??

    meh meh singgah kuantan. =D
    camana nak kontek. takdop nombo tipom.

    ReplyDelete
  10. uish2..mcm nak picit2 pipi montel isa..nway hepy bufday isa..ummi tolon bisikkan ke tlinga dia eh sayin tat unty wan wishin him haha..

    ReplyDelete
  11. comelnyer isa..geram jek..
    happy besdy sayang..!!

    ReplyDelete
  12. Selamat Hari Jadi buat Isa...semoga Isa menjadi anak yang berguna dunia akhirat & membanggakan ummi & ayahnya...

    ReplyDelete
  13. Dapatkan buku-menarik di sini
    http://adikbijak.com/promo.plx?MJ00452

    ReplyDelete
  14. Ummi oOOo ummi...
    mana ummi niiii. lamanya cuti.

    ReplyDelete
  15. aah haahhh...

    den nak membuat amukan niehh...

    DIMANAKAH UPDATES !!!!...

    huhuhu...

    :D

    ReplyDelete