Thursday, December 13, 2007

Malam Khamis.....

Yeyyyy... dengan berbekalkan tips istimewa turun temurun dari CikPuan Tiara kita.. akhirnya ummi berjaya melembutkan hati papa supaya tidak bising pd ummi.... hehehehe

Siang tadik.. masa kat ofis.. ofismate ummi Cik Cah x semena-mena telah mengajak ummi temankan dia pegi ke Metro Kajang... Kesnya ummi la yang suker2 pi cite kat dia pasal Parkson kat Metro Kajang tengah sale Gilerr... sbb masa tghari tadik ummi pn pegi sana..

Yg buat Cik Cah kita ni x sabor2 nak pegi.. sbb nyer ummi pepandai pi citer hndbag yang Cik Cah duk cecari selama ini ada kt sana.. pstu dngan sale nyer lagi... Apalagi x senang duduk la dia.. so ummi pn dengan berbesar hati menemankan la dia pegi.. hehehe.. (keje giler betul kitorg Cah, kan... tinggal sumer boss.. hehehe.. nasib dorang x carik kiter... ekekekek)

So smpai sana.. tercapai la hajat CikCah kiter nk beli hndbag.. kire cm save laa lagi duit tu kan, Cah.. kalu beli ikot internet belum tentu puah hati kan.. Ummi pn tumpang happy la utk CikCah...

Ummi lak.. ntah haper2.. ter'beli kasut sepasang... mcm tk best aar x beli pepe kan... mcm ada yang kena jerrr... (buleh plak cm tu.. heheh)

So biler da smpai ofis balik.. ummi plak mcm termenung sket...
Sbb pikir apa la nk ckp ngan papa karang ni.. msti bising aar.. hari tu belum raya da beli 2 pasang kasut... ni beli lagi.. ish.. ish.. ish...

Nasib baik la CikPuan Tiara telah memberikan tips istimewa dia tu... (oo.. tau la naper En. Beckham x pernah bising kalau dia shopping sakan ekk.. hehehe) dan setelah mempraktikannyer.. walaupn pd mulanyer papa mcm confuse jer.. perhal dgn ummi ni.. lain mcm jer rupanyer... hehehe.. akhirnya biler ummi bgtau ummi ter'beli kasut tu.. papa mcm x la nk marah sgt.. cuma dia ckp lenkali beringat lerr.. issh.. kire okeh la tu... kalu tak.. cm khutbah jumaat pnjangnyer.. Credit to CikPuan Tiara yerrr.. heheheheh

Dan atas permintaaan Cik Darl kiter jgk... ini dia ummi tepek gmbo kasut yg hmpir2 menjerumuskan ummi ke kancah pengkhutbahan papa.. huahahahah... (Cantek ker...? Ummi main rembat jer... sbb jnji beli sumthing.. ada boleh cm tu..)

Inilah dia Si Kasut iteww...
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

5 comments:

  1. oomakkk ai !
    knape tibe2 mate nano berbelang mai sni neh,
    ekekke :p
    lawo gop kasut tuu..
    tp kite xpndai ar kai kasut..
    ishk
    :)

    ReplyDelete
  2. huhuhu...
    berbelang ekk.. kejap jerr..
    skrg tak lagi kan...
    tkpndai pakai kasut..? hmm.. so x dapet aar ummi nk kasi hadiah kasut ekk.. ekekekek

    ReplyDelete
  3. ummi..kasut tu sangat chumel laaa...

    ReplyDelete
  4. shasha..
    chumel ek... hehehehe
    macih.. eh.. kasut je ke.. ummi tak ker..? kekekekke

    ReplyDelete
  5. whoaaaaaaaaaaaa template baruuu

    pumps itu sungguh cantikkkkkk !!!!

    ReplyDelete