Monday, December 31, 2007

Bayar Hutang....

Ummi bukan bayar hutang duit.. tp hutang tag dgn si budak Shasha ni... da baper lama da.. nasib baik tak berbunga jer hutang ni.. ekekeke....

7 perkara pelik mengenai Ummi....

1. Goyang Kaki Sebelum Tido
Ummi kalu time nk tdo.. wajib kena goyang-goyang kaki dulu... baru buleh lelap.. kalu x goyang mmg x leh nk tdo... da mmg dari kecik mcm tu.. skrg ummi dpt lihat.. tabiat tu da turun kt budak cinonet 2 org tu pulak.. ekekekek

2. X Suka Makan Yang Lembik-lembik
Ummi kalu org kasik puding ker, agar-agar ker atau apa2 jer la kueh mueh yg lelembik tu.. mmg ummi tolak.. ntah x tau.. x leh nk masuk tekak.. tp nasik lembik buleh la belasah smpai licin.. ekekekek

3. X suka perisa durian tp Feveret fruit is Durian.
Ummi mmg hantu buah durian.. ummi bleh belasah 3 biji sorang.. gila durian betul.. hahahah.. tp kalu org offer ummi ais krim durian ker, cendol durian ker, bubur durian atau apa2 yg ada perisa durian.. mmg ummi tolak awal2... konon bau x tahan.. tp durian dua tiga biji buleh plak bersih sapu sorang2... x pelik ker?

4. Nak Baby Lagi Tp Cam Blum Sdia nk Pregnant Lagi.
Tgk budak cinonet 2 orang tu kat rumah.. makin lama makin besar.. makin lasak n notty.. da xder ke'baby' an lagi dah.. rindu plak time2 diorg masa baby2.. tu yg buat teringin nk ada baby lagi.. rasa nk baby lagi la.. kalu dpt baby girl.. msti best gilerrr... tp ummi cam x ready plak utk pregnant lg skrg nih.. kalu suwuh papa jer pregnant buleh ker... hahahahahaha!!

5. Suke Makeup Org tp Malas Makeup utk diri sndirik.
Ummi suke tgk apa2 saja yg cantek.. termasuk la org2.. heheh.. ummi suke makeupkan orang.. sampai berjam2 dan yg selalu jd mangsa ummi, adik2 ummi, kakak 2 ummi, anak2 buah ummi yg gegirl tu and x terkecuali TokMa sekali.. tp biler time ummi... pakai bedak, lipstik.. dah.. siap!!

6. Bile Melatah.. Keluar Semua Kt Dalam Kepala..
Ummi ni kalu tgh duk pikir kan sumthing.. tk kire la.. time sedih ker or time happy ker.. klau ada org cucuk ummi.. abih sumer yg ummi pikir dalam kepala ummi kuarkan... yg paling x lupa.. masa skolah dulu.. dlm kelas.. kire tgh duk angau.. biasa la cinta monyet kan.. cikgu panggil suruh jawab soklan x sedar.. alih2 mmber cucuk dari belakang.. amik ko..terkeluar dari mulut ummi,"xxxxx, rindunya kat awak..!!!! Abis satu kelas gelakkan ummi, pstu kena denda bdiri atas meja.. sbb berangan dlm kelas.. huwaaaa!!!

7. Baik Tp nk Jadi Jahat sesekali..
Ummi ni sebenornyer baik hati... heheeheheh... kalu x caya, tnya mak ummi.. tp hari ni.. ummi nk jd jahat la plak... tp xder la jahat mana pun.. ummi cuma nk jd jahat sbb nk suruh org2 kt bawah ni plak jawab tagg nih.. hahahaha.. (gelak jahat) So sesapa yg berkenaan, sila jawab yerr...

1. CikPuan VirusPadu
2. CikPuan Ita
3. CikPuan Cherry
3. CikPuan Mama Afif
4. CikPuan Bidadari
5. Cik Darling
6. Cik Doc. Wanda
7. Cik Peej.

Hahahahahahahahahhahahahahaha..... (Gelak jahat lagiii...)

3 comments:

  1. Wishing you a happy and prosperous new year..

    ReplyDelete
  2. bab goyang kaki tu sama ngan kaklang saya lah hhehee...

    alamak sy dah kene tembak, tp sy dah penah buat dulu lah ummi.. hehehehe...

    ReplyDelete
  3. saya dah buat la tagged nih..huhuhu..rasanya masa awal bulan 12 ke..akhir bulan 11..nway thanks sbb tagged..

    ReplyDelete