Wednesday, October 24, 2007

TERGENDALA

Disebabkan masalah internet yang terlalu bengong dkat ofis nih.. smpai pnyer la payah nk bukak blog.. nk bukak email.. nk bukak yahoo.. da segala mender bukak lagi laa.. (hari ni buleh plak... tp tu pun sangkut2) segala urusan blog terpaksa dihentikan dulu.. sehingga.. biler?

Jeng.. jeng.. jeng.. sehingga streamyx kt umah da siap psang.. huahahaha... insyallah paling lama 3 minggu....
Haa.. lepas ni.. setiap sejam.. ummi mengupdapte blog... (huahahaa.. gilo apo.. tadok kijer apo...!!) tp bergantung jgk pda kelapangan PC itu dari dignggu oleh papa yg giler kuasa.. asyik main game 27jam...

okehlah.. smntara tu.. mntak maaf pada adik2.. member2 dan kakak2 blog ummi yg tersayang... ummi sedih x dpt nk melawat blog korang.. dn ummi x nk lagi sakit hati biler cuba nk msuk blog memasing.. susah giler babbas.... apa laa U*M ni... network mcm bengonggg.. kata universiti bertaraf duniaaa... (eh suker2 hati lak aku marah.. karang x bg gaji.. aku yg menganga....)

So.. semoga jumper laagi yerrr.... kepada CIKPUAN TIARA.. harap maklum yer bosss...

6 comments:

  1. hehehe,jejgn dorg nk blok tnet kot.. maklumlerw...

    ReplyDelete
  2. line tak ok lg ke ummi? bila nak update ni? hehe

    ReplyDelete
  3. td reraun blog papa. pastu terbaca papa yg ala2 ketagihan sudoko..

    darling pun pernah ala2 ketagih main sudoko tu. cuma tak beli buku tapi main kat pda. lg senang sbb kalau nak tuko no tak payah nak padam.. dan kalau betul terus keluar congratulation..

    sekarang je dah hilang sikit ketagih tu :) (tu pun sbb pda jrg bawak kesana sini dah skrg ni)

    ReplyDelete
  4. harap itu bukan sekadar alasan ekekeeeee

    cepat update...

    ReplyDelete
  5. bukan internet office benging la..
    mmg blogger yg bengong..
    semua pun kene je..
    terhegeh2 je die nak upload..
    tp ari nih dah ok la..
    so sile update ye..

    ReplyDelete
  6. starstar:
    agaknyer laa kot..
    ala block la nk block pun..
    ummi da nk ada streamyx kt umah.. tk heran punnn.. (chewwah belagak!!)

    darling:
    sorry la yang.. mmg nk hapdet tp tu la.. apakan daya kannn...
    oo.. kire buleh aar geng dgn papa.. mmg hntu sudoku.. tp skrg ni pn tgk papa da kurang sket da.. da kemaruk main game hape ntah kt pc.. nk tau.. visit blog dia.. cm2 game ada haa..

    akubbidari:
    betul boss.. betul.. bukan alasan boss... hehehehe

    peej:
    hmm.. ummi rasa internet bengong laa.. sbb mmg tkleh msuk lngsung kenkadang tu.. tp tkper.. nnti ummi da ada internet kat umah.. sndrik mau ingaat aar.. hehehe

    ReplyDelete